Şimdi Ara

Takımıma Gelen Lux Sup lar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Adc çöp heali geç basmış yoksa lux pro

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    aynen çok prolar sup oynayıp full hasar kasıp oyunu taşıyolar hep
  • low eloda(altın ve altı) supla oyun taşırsın. karma-lux-brand-zyra(bu biraz naif)
  • Nastyobi kullanıcısına yanıt
    öyle birşey yok bu düşünce yüzünden sup lux velkoz brand veigar alıp totem eşyası tarayıcı vb sup eşyalar almadan oynayan tipler geliyor oyunuma rakipte adam gibi sup oynayan biri varsa çok çok farkeder işte tr nin sorunu da bu sup oynamayı bilen yok.
  • Ya boosted yada düşük elo.Minyon aggrosunu bilmemek hangi elonun adamının işi siz söyleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nastyobi

low eloda(altın ve altı) supla oyun taşırsın. karma-lux-brand-zyra(bu biraz naif)

Karşıda o elonun üstünde oynayan ve lig çıkmaya çalışan bir sup veya jungler varsa nah taşırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Low eloda supla taşırsın falan demişler :D kill çaldın diye feedleyen adclermi dersin, jungle blue vermedi diye afk kalan apclermi yoksa jung farkı deyip feedleyen top lanemi :D Low eloda sup hariç ne oynasan taşırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdibey1 -- 21 Aralık 2016; 13:46:27 >
  • hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    ben 10 oyun sonunda silver 3 girdim sadece soraka oynadım tek girdim yanımda adc de yoktu silver 3 serilerini geçtim silver 1 attı hala da soraka oynuyorum silver düşük elo değilmi sup oynayıp kazanıyorum çünkü takıma tam destek vermek için çabalıyorum ve geri dönüşü böyle oluyor .sup oynamayı bir zahmet öğrenseler oyuncular kazanabileceklerini de görecekler
  • ermandgn kullanıcısına yanıt
    Sen mükemmel oynasanda adcde iş yoksa bottan oyun gidiyor. Bu riske gerek yok o yüzden sup tercih etmeyin kendiniz taşıyın diyorum. Daha dün başıma geldi. Esnek dereceli ilk 10 maç atayım dedim. Doldurdan sup geldi. Adamları stunluyorum baba mf ulti atsa 2de2 ama beyinsiz izliyor. O mf maç boyunca tflerde ulti atmadı. Kardeş ulti atsana diyorum düzgün pozisyon yok diyor. Yeminle maç boyunca 2 kere falan ulti atmıştır. Neyse dedim bi maç daha atayım baba takımda bi jinx var ultileri uzaya atıyo. Allah beni sınıyor dedim bıraktım. Düşük eloda adc oynican baba bırakmıcan lowlara :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.