Şimdi Ara

Takımı Level Attırtıcak 3 Oyumcu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burak yılmaz'ı gönder 4-5-1 veya 4-5-1 varya 4-4-1-1 oyna 3 level atlarsın zaten..
  •  Takımı Level Attırtıcak 3 Oyumcu
  • ligler başladı, yaz bitti, transfer sezonu bitecek biz haal transfer yapacaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35

Öncelikle skor taraftarı degilim.Takimimizin oynadigi 3 maci da izledim ve memnun kalmadim.Birseyler eksik gibi..

Bizim takimda bireysel yetenekli kanat oyuncusu yok.Eger bu 3 futbolcu transfer edilirse gercekten takım maca cikarken kafamiz rahat olur. Bu haftalarda takimima tam guvenemiyorum. Hani şu maçı kesinnn aliriz diyebildigim bi mac yok.Bu oyuncular ;

1.Nani
    2.Arda
    3.Carlinhos

Siz ne düşünüyorsunuz ?

tamam bu adamları yerleştirelim yerlerine.

muslera
    eboue-semih-chedjou-carlinhos
    nani----melo----selçuk----arda
    sneijder
    drogba

bu kadroyla her maç 3-0 yenilirsin.

Kurdugun kadro sana vasat gele bilir ama; bence tarihimizin en iyi kadrolarindan biri ola bilecek kapasitede bi kadro bence harbi neye gore her mac 3 0 yenilir dedin? Yoksa ters totemmi yapiyorsun?

yabancı sınırı.

• Aynen abi bruma'yi alip risk almaya gerek yok, al nani'yi 10M'a zaaten 26 yasinda takim kendine gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35

Öncelikle skor taraftarı degilim.Takimimizin oynadigi 3 maci da izledim ve memnun kalmadim.Birseyler eksik gibi..

Bizim takimda bireysel yetenekli kanat oyuncusu yok.Eger bu 3 futbolcu transfer edilirse gercekten takım maca cikarken kafamiz rahat olur. Bu haftalarda takimima tam guvenemiyorum. Hani şu maçı kesinnn aliriz diyebildigim bi mac yok.Bu oyuncular ;

1.Nani
    2.Arda
    3.Carlinhos

Siz ne düşünüyorsunuz ?

tamam bu adamları yerleştirelim yerlerine.

muslera
    eboue-semih-chedjou-carlinhos
    nani----melo----selçuk----arda
    sneijder
    drogba

bu kadroyla her maç 3-0 yenilirsin.

Kurdugun kadro sana vasat gele bilir ama; bence tarihimizin en iyi kadrolarindan biri ola bilecek kapasitede bi kadro bence harbi neye gore her mac 3 0 yenilir dedin? Yoksa ters totemmi yapiyorsun?

yabancı sınırı.

dostum bende zaten CL de bu kadro kullanılırsa başarı gelir demek istemiştim STSL de ise 2-3 tane türk ile rotasyon yapılsa bile yine bu lige fazla geliriz iyi bir performansla

• CiNDeRMooN_35 kullanıcısına yanıt
    carlinhos boş transfer olur bizim o mevkiye ihtiyacımız var diye lambür lümbür atlarsak ne olacağını geçmş zamanlarda gördük coentrao gelmez keşke gelse daha ne isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

carlinhos boş transfer olur bizim o mevkiye ihtiyacımız var diye lambür lümbür atlarsak ne olacağını geçmş zamanlarda gördük coentrao gelmez keşke gelse daha ne isteriz

Takimdan ayrilacagini aciklamisti o yüzden ümidim vardi gelir diye ama bu saatten sonra zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takimi level atlatacak 3 oyuncu:

Engin Baytar
    Erman Kilic
    Hakan Balta

O yuzden 3 er yillik sozlesmeler imzaladik.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.