Galatasarayda bu sezon en dikkat çeken ilk 11 inin nerdeyse tamamının türk olmasıydı.. ve şampiyon olduğumuzda en çok övülen konumuzda bu idi..
ancak bu sezona baktığımızda, kadroda banko oynayan yabancılar ( ki gs nin alışık olmadığı birşey ) ve gollerin karşısında hep ay isimler..
Gollere baktığımızda çoğunluk yabancı ( hücum hattındaki isimler nedeniyle doğal, çünkü hucümda arda dışında oyuncumuz yok )..
Galatasarayın yıllar sonra yabancı futbolcularından bu kadar verim alması mutlu edici birşey..
Bence daha ümit sahneye çıkmadı düzeldiği zaman ümitte çok iş yapacaktır. Açıkçası kimsenin yeri garanti değil. Sakatlar iyileştiği zaman herkes forma savaşı verecektir. Emre güngör çok zorlayacaktır kadroyu, topal-linderoth, ayhan-barış, kewell-arda, nonda-baros-ümit, aydın-yaser, uğur-serkan-emre. Çok iyi yerli oyuncularımız var ve bu senede yabancılar çok iyi.
emre iyileştiği zaman direk servetin yerine defansa monte edilmesi lazım..
sakatlardan mehmet topal, uğur, arda direk takıma girecek 3 isim.. ayrıca tabi hakan balta
bunların yanında linderothu, sabriyi, emre güngörü saymıyorum bile.
gerçekten kadro inanılmaz geniş
volkan bu maçta harikaydı.. her maç böle oynasın hakandan kapar formayı..
Böylesi daha iyi oldu. Oynanan oyunu görmüyor musunuz. Takım zevk veriyo ara paslar şahane. Paldır küldür oynamıyoruz.
Defans ile hücum hattı arasında bana göre bi kopukluk var. Zamanla oturuyor ama takım. İnanın bu takım 3-4 hafta sonra sakatlık vs olmazsa tutulamayacak seviyeye gelir.
Yükselen bi grafiğimiz var uyum süreci yaşamadı oyuncular çok şükür.
Tek korkum defans yalnız. Defansta Servet gibi birisi bu takıma hiç ama hiç yakışmıyor. Bu adama futbolcu demesin kimse. Saçma olacak ama torpille mi geldi nedir anlamıyorum ki buralara.
quote:
Orjinalden alıntı: Aragorn
Böylesi daha iyi oldu. Oynanan oyunu görmüyor musunuz. Takım zevk veriyo ara paslar şahane. Paldır küldür oynamıyoruz.
Defans ile hücum hattı arasında bana göre bi kopukluk var. Zamanla oturuyor ama takım. İnanın bu takım 3-4 hafta sonra sakatlık vs olmazsa tutulamayacak seviyeye gelir.
Yükselen bi grafiğimiz var uyum süreci yaşamadı oyuncular çok şükür.
Tek korkum defans yalnız. Defansta Servet gibi birisi bu takıma hiç ama hiç yakışmıyor. Bu adama futbolcu demesin kimse. Saçma olacak ama torpille mi geldi nedir anlamıyorum ki buralara.
servetin ocakta yada en geç sene sonu gönderilmesi lazım zaten kendiside istiyor gitmeyi.. onun yerine iyi bir adam almalıyız alamazsak yerine e.güngör falan oynar.. ayrıca bana göre e.güngör işlenmemiş b.korkmazdır..
servete haksızlık etmeyin. sorun orta sahada yıldız çok olduğu için yeterli hücum pres yapılmaması. mehmet topal oynasaydı bugün. inan çok farklı olurdu. servet ne yapsın
evet yabancılar ( ki hep aynı isimler; baroş-kewel-lincoln ) yine iş başındaydılar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme