Şimdi Ara

Takıma zenci oyuncu lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zencisiz başarılı olmamız zor. Kaleci de yetmiyor oyunun içinde o enerjiyi getirecek zenci lazım, başarılı kadrolarda mutlaka bir zenci görürsünüz. Makelele, seedorf, essien, appiah, aurelio. Bunlar başarılı takımların yegane zenci oyuncularıydı, bize de o ruhu yakalatacak zenci lazım. Souza var aslında ama bi tık daha zenci olması lazımdı kurtarmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesela Bienvenu
  • Takıma zenci oyuncu lazım

• Bunu bilen üniversiteli bile değildir.Moruklar ortaya çıkın da yaşımız belli olsun

• İzmir kordondon biri tutup getirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Rest in peace reyiz, mose değil mi bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrew Crysanthe -- 15 Temmuz 2018; 14:55:8 >
  • çare

• quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Bunu bilen üniversiteli bile değildir.Moruklar ortaya çıkın da yaşımız belli olsun

vasıfsız simao. sezon 2001 2002

• Zenci izlemek istiyorsan futboldan başka alanlara yönelebilirsin.
  • Real Madrid'de yıllardır yok?

Riskli transfer oluyor. %90'ı mental açıdan sıkıntılı. Parayı bulunca şımarıklaşıyor, trip atıyor hocaya vs.
  • Şu konunun aynısı batıda "We Need a Nigga" diye açılsa nasıl tepkiler olurdu acaba ben oraya takıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12E5A8814

Real Madrid'de yıllardır yok?

Riskli transfer oluyor. %90'ı mental açıdan sıkıntılı. Parayı bulunca şımarıklaşıyor, trip atıyor hocaya vs.
    Casemiro zenci işlevini görüyor hocam orda. Dikkat edersen o olmadan önce ciddi sıkıntılar vardı o geldikten sonra başarılar gelmeye başladı. Marcelo da o sınıftan değerlendirilebilir ikisi zenci açığını kapatıyor. Hatırlayacaksınız mourinho lassana diarrayı kullanmayı bıraktıktan sonra takım batmıştı, barçadan 4 falan yediler o dönemde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fortescue

Şu konunun aynısı batıda "We Need a Nigga" diye açılsa nasıl tepkiler olurdu acaba ben oraya takıldım
    Irkçılığın I'sını bile düşünmeyen bir millet olduğumuz için böyle sorunlar yok

• Zamanında çok makara yaparlardı bizle fener zenci sever felan diye. Bir zamanlar çoğu transferlerimiz siyahi futbolcuydu verimde iyi alırdık karaboğalarımızla. Keşke yine yönelsek arkadaşın dediği gibi.

• bi emenike alır mısın yavrum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bunu bilen üniversiteli bile değildir.Moruklar ortaya çıkın da yaşımız belli olsun

Preko'ya benzettim ben de
  • quote:

Fenerbahçe'nin 2001-02 sezonunda devre arasında 36 yaşındayken kadrosuna kattığı 36 Simao, 15 sene sonra ilginç açıklamalar yaptı. Brezilyalı oyuncu, "Sao Caetan ile 3 yıllık anlaşmam vardı. 36 yaşındayıdım. Fenerbahçe'den bir adam geldi ve umutsuzca beni almak istediğini söyledi. Ayrılmak istemiyordum. Bana dedi ki, 'seni almadan Türkiye'ye giremem!' Ama ben gitmek istemiyordum çünkü Türkiye'yi Arabistan sanıyorduk. Karımı burka içinde düşünemiyordum. Sonra karım bana 'sorun değil, çok para kazanacağız' deyince gittik" sözlerini kullandı.

36 yaşında almışlar bide , Aziz yatacak yerin yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.