Şimdi Ara

Takıma güvenmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LoLde takım oyunu falan önemli derler. takım oyunu olunca çok ilerleme kaydediyoruz çok doğru ancak takım oyunu yapmak istemeyen oyuncular varken bir takımda o oyun eziyet oluyor.
    lanede 7/0 ezdiğin adamı 2 tfden çıktığında 8/8 görmek gerçekten çok kötü oluyor yada adcnin Atatürk'e veya dinlere etmiş olduğu küfürleri dinlemek cidden çok sinir bozucu oluyor.
    mute atmak çözüm değil bi kere. kazanmak istiyosan istesende istemesende açmak zorundasın.
    kimsede gelip bana o kadar kill aldın madem taşıyaydın kuzum demesin.karşıda lane e geldiğimde 22 killi bi draven vardı attığı bi baltayla ne kadar canım gitti siz tahmin edin.
    takım yüzünden oyun kazanamıyorum deyince gerçekten çok yapmacık kaçıyo farkındayım ama gerçekten artık bunu yapmacık gören kişilerin durumu hiç ciddiye almdığını falan düşünüyorum.
    feedlenen oyunlarda 2 kişi gezgin botu savaş botu atiklik çizmesi çıkıp mapde yürürken oyun çevirmişliğimiz var 3 kişi ancak gerçekten o kadar sinir bozucu olmaya başladı ki.
    Artık takıma güvenmiyorum tek başına iş yapan champları alıyorum..eh takım birbiriyle kavga ettiği için yine feedleyen biri oluyor ve yine failliyorum.yasuo vs riven olarak oynayan nedense sadece benim top lanerımın 0/13 gittiğini çok merak ediyorum.
    herkes hakettiği ligdedir bu lafa katılıyorumda bence 17/2 lanein phase geçirip tamamiyle roam dayalı oynayınca bile oyunu kazanamıyoruz.ablam takla atıyo evin içinde bel kemiği kırıldı 1sn bahanesiyle kule altı afk kalanlar var ve çok rahatsız ediyo bu beni.ulti açıp gank gittiğinde kule altı farm yapan insanlar var ve evet yeterince iyi değilsen taşıyamazsın.
    öneri falan istemeyeceğim çünkü Tr swsinden iş çıkmaz.weste de geçermiyim bilmiyorum artık oyun kabak tadı vermeye başladı.inanca küfürsüz bir oyun kalmadı.feedlemeyen vayne in feedlemeyen quinin olmadığı oyunum yok.

• bende öyle düşünüyorum özellikte tr de senin takimda mi feeder afk olucak karsida mi olucak tamamen piyango. Diana jungle oynuyorum midde fizz var. 2. Blue yu vermedim feedlemeye basladi adam ezilmiyordu da farmda rakipten cok az farki vardi ve skor 0 0 dı. 2. Blue vermedim diye (diana jungle im) yapilir mi bu. O kadar sacma sapan insanlar var ki. Az onceki oyunumda da bi wukong geldi troll mus kendisine oyle diyor. ben mid pickledim geldi mid e kule altina dive atip atip öldü. Mac 37dk surdu 37dk boyunca 1v2 1v5 girdi surekli. Ya kardesim ben anlamiyorum zamanlarina da mi acimiyor bu cocuklar ne zevk aliyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

bende öyle düşünüyorum özellikte tr de senin takimda mi feeder afk olucak karsida mi olucak tamamen piyango. Diana jungle oynuyorum midde fizz var. 2. Blue yu vermedim feedlemeye basladi adam ezilmiyordu da farmda rakipten cok az farki vardi ve skor 0 0 dı. 2. Blue vermedim diye (diana jungle im) yapilir mi bu. O kadar sacma sapan insanlar var ki. Az onceki oyunumda da bi wukong geldi troll mus kendisine oyle diyor. ben mid pickledim geldi mid e kule altina dive atip atip öldü. Mac 37dk surdu 37dk boyunca 1v2 1v5 girdi surekli. Ya kardesim ben anlamiyorum zamanlarina da mi acimiyor bu cocuklar ne zevk aliyolar

yaptıklarından kendileri zevk alıyomu bende hiç bilmiyorum
    önerileri dinlemiyorlar trinket wardlarını dahi atmıyorlar
    kasılmamış kişiyi yakalar yakalanmaz almak için 4 kişi birden flash atıyor bu kadar aç gözlü olmayın diyorum en fazla birinize gidecek o kill zaten kasılamadım diyor adam
    karşıda kombo var dikkat etin kombo yersek 3-4 kişi kesin ölür zaten öndeler diyorum adam quadra atıyor
    ve bunları geçtim bir kere haklıymışsın diyen yok.
    işaretliyorum lütfen siz yakınsınız üstünüzde varsa atın totem diye adam arkamdaki çalıdaki totemin süresi yarıya inmiş dur oraya atayım nasılsa bitecek diyor.
    westte durum bu değilse acımam rp ye direk geçerimde hiç değişeceğini sanmıyorum

• özet geçecek olan bir mümin kardeşim yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata341

özet geçecek olan bir mümin kardeşim yok mu?

özetle şu;
    takıma güvendiğim her oyunu kaybediyorum.ezdiğim adamı 2 tfde benden iyi duruma getiriyolar. bedava trinketi bile atan yok.yürümek için e kullanıp tfyi başlatan katarinalarla oynuyorum.dine küfreden bot preler var oyunlarımda.bu yüzden takıma güvenmemeye başladım.özet budur yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katss

quote:

özetle şu;
    takıma güvendiğim her oyunu kaybediyorum.ezdiğim adamı 2 tfde benden iyi duruma getiriyolar. bedava trinketi bile atan yok.yürümek için e kullanıp tfyi başlatan katarinalarla oynuyorum.dine küfreden bot preler var oyunlarımda.bu yüzden takıma güvenmemeye başladım.özet budur yani

Özete göre konuşacak olursam, tr server'ında gibisin. İlk iş west'e geç. Oyunda fazla pingleme, konuşma, flameleme sen de diamond'sun sonra.
  • quote:

quote:

quote:

özetle şu;

Özete göre konuşacak olursam, tr server'ında gibisin. İlk iş west'e geç. Oyunda fazla pingleme, konuşma, flameleme sen de diamond'sun sonra.

Tr sw evet. westte durumun değişeceğini sanmıyorum.zaten flame yapmam kaldı ki ward atabilirmisiniz drake kesin veya keselim dışında pekte farklı şeyler yazmıyorum.işte genelde minyon odaklı oynuyorum ancak lanei ezsem bile tfde durum tam tersine dönüyor..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma neden böyle?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum ligin nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Dostum ligin nedir ?

geçen sezon golddum bu sezon silver'dayım. artık pek bi önemi kalmadı benim için gerçekten çünkü kendi takımıma gelenleri göz önüne alıp milletin neden bronz olabileceğni farkedebiliyorum diyelim.hata bende taşıyamıyorum tamam ancak 4 kişi de trollerken taşıyabilirmiyim bilmiyorum.
  • Dostum yanlış anlamada geçen sezon gold olup bu sezon silver kalmak büyük başarı şu şartlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Dostum yanlış anlamada geçen sezon gold olup bu sezon silver kalmak büyük başarı şu şartlarda.

az kaldı zaten bronza. kafayı duvarlara vuracağım artık takımdaki midler ya afk kalıyor ya trollüyor hepsi. bir süre bırakacağım oyunu veya satacağım hesabı başka bir hesapla en baştan sakince oynayacağım
    ha bi de bu olanlar şu 2-3 gündür çok fazla olmaya başladı nedendir bilmiyorum.bugün girdiğim maçlarda olan şeyler bu yazdıklarım.
    yinede yapacak birşey yo. belki weste geçerimde westte de bronzdan başlarım herhalde. en aızndan kafam rahat olur kaybedince gerçekten taşıyamadım derim takımdan 2 kişi yakalandı tf kaybettik demem yani..
    not: elo olarak yani. karşıma şuan silverlar geliyo tabii de yakında kimler gelir bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katss -- 7 Haziran 2014; 2:47:49 >
  • hocam kusura bakma ama eger silversan ve taşıyamıyorsan bence normal game oynayarak mekanikler üzerine çalış yoksa takıma güvenmekle olacak iş degil bu

• quote:

herkese selamlar.
    LoLde takım oyunu falan önemli derler. takım oyunu olunca çok ilerleme kaydediyoruz çok doğru ancak takım oyunu yapmak istemeyen oyuncular varken bir takımda o oyun eziyet oluyor.
    lanede 7/0 ezdiğin adamı 2 tfden çıktığında 8/8 görmek gerçekten çok kötü oluyor yada adcnin Atatürk'e veya dinlere etmiş olduğu küfürleri dinlemek cidden çok sinir bozucu oluyor.
    mute atmak çözüm değil bi kere. kazanmak istiyosan istesende istemesende açmak zorundasın.
    kimsede gelip bana o kadar kill aldın madem taşıyaydın kuzum demesin.karşıda lane e geldiğimde 22 killi bi draven vardı attığı bi baltayla ne kadar canım gitti siz tahmin edin.
    takım yüzünden oyun kazanamıyorum deyince gerçekten çok yapmacık kaçıyo farkındayım ama gerçekten artık bunu yapmacık gören kişilerin durumu hiç ciddiye almdığını falan düşünüyorum.
    feedlenen oyunlarda 2 kişi gezgin botu savaş botu atiklik çizmesi çıkıp mapde yürürken oyun çevirmişliğimiz var 3 kişi ancak gerçekten o kadar sinir bozucu olmaya başladı ki.
    Artık takıma güvenmiyorum tek başına iş yapan champları alıyorum..eh takım birbiriyle kavga ettiği için yine feedleyen biri oluyor ve yine failliyorum.yasuo vs riven olarak oynayan nedense sadece benim top lanerımın 0/13 gittiğini çok merak ediyorum.
    herkes hakettiği ligdedir bu lafa katılıyorumda bence 17/2 lanein phase geçirip tamamiyle roam dayalı oynayınca bile oyunu kazanamıyoruz.ablam takla atıyo evin içinde bel kemiği kırıldı 1sn bahanesiyle kule altı afk kalanlar var ve çok rahatsız ediyo bu beni.ulti açıp gank gittiğinde kule altı farm yapan insanlar var ve evet yeterince iyi değilsen taşıyamazsın.
    öneri falan istemeyeceğim çünkü Tr swsinden iş çıkmaz.weste de geçermiyim bilmiyorum artık oyun kabak tadı vermeye başladı.inanca küfürsüz bir oyun kalmadı.feedlemeyen vayne in feedlemeyen quinin olmadığı oyunum yok.

Şöyle düşün sen lanede karşındakini ezince sen iyisin karşındaki feeder değil ama rakibin iyi olunca senib takımdaki feeder..

• Westte troll var evet ama troll var tr de trollü afk kalma feedleme sanıyorlar. Ordaki gibi trolle can kurban
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.