şahsen benim gözüm yükseklerde olmadı hiç ama açıkca bu takımda yaratıcı oyuncu ve sağlam birde forvet eksikliği çok net , geçen sezon melo ve selçuk kariyerlerine göre baya üstün bir per. sergilediler ve bu yarım yamalaklığı giderdiler ancak bu sene iki kulvarda yarışacağımız için takım gerçek anlamda çuvallayabilir diye düşünüyorum ... bana kalırsa bu yönetimin yıldız alabilcek kapasitesi yok kim alıyolarsa bir an önce almaları gerekiyor , genç olsun tecrubesiz olsun ama en azından hırsı olsun yoksa elden düşme riera gibi performansısz adamlara kalacaz yine
Acele etmemiz gerektiğine katılıyorum. Ama zaten Assaidi ve Melo bitti. Bir forvet (Burak)+ Bir Kanat (Hamit) yeterli olacaktır.
aaaa olur mu şimdi siz transfer taraftarısınız yeeeea ve Rieracılar toplanır yok aslında riera çok iyide lige alışamadı yok Emre oynamasaydı Riera form tutardı. yaw he he
burak bize lazım değil bence umut alınmış zaten , kesinlikle gol vuruşlarında etkili ve dikine kat edebilen bir forvet gerekiyor bu takıma
quote:
Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam
aaaa olur mu şimdi siz transfer taraftarısınız yeeeea ve Rieracılar toplanır yok aslında riera çok iyide lige alışamadı yok Emre oynamasaydı Riera form tutardı. yaw he he
bazı arkadaşlar konular açıp adaklar adamıştı riera ya :)
Böyle bir kadro olabileceğini sanmıyorum. Ama olursa çok iyi olur.
Amrabat için tekrar görüşmek istemişler belki bu sefer olur belli olmaz. Melo'nun bonservisinin alınacağını düşünüyorum onda bir sıkıntı olmaz. Hamit için ise Fenerbahçe'de istiyor. Yönetimin daha fazla şey yapacağını sanmıyorum Hamit için. Fatih Terim ikna edebilirse olabilir. Burak ise, sanırım Lazio'ya gidemeyecek başkada ilgilenen takım yok sanırım yurt dışında adı geçen. Trabzon yönetimi ile anlaşılabilirse milli takımın defans hattı Fenerbahçe, hücum hattı Galatasaray olur.
o kadro en olmassa olmaz kadro olmalı bence ... nededim la ben :)