Şimdi Ara

Takım Sporlarında Avrupa Şampiyonlukları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bianconera

2 senedir erkeklerde basketbolun şampiyonlar liginin F4'unu oynuyoruz gelmiş buraya eurocup şampiyonlugu diyosun.Amaç nedir kupa denen metal malzemenin varlığı mı ?

Finale çıkarsak Türk basketbol tarihinin en iyi 2 başarısından birine sahip olucaz milli takımın finaliyle beraber.Kazanırsak en iyisi olmuş olucak bu sporda...

Baskettte Euroleage'de F4 oynamayı bırak, F8 oynamak dahi Eurocup şampiyonluğundan daha zor iştir.Finalde yendiğiniz takım ilk turda EL'den elenip Eurocup'a düşen takım ordan anlayabilirsiniz mevzuyu..

Gs'nin eurocup ı kazanmasını cok güzel bişey ama gelip burda biz kazandık siz naptınız denmesine karşılık söylüyorum bunları..

Tamamda kardeşim olmayan başarı üstünden laf ediyorsun, orada yazılanlar alınmış kupalar...Yazılmasın mı kupalar ? :) Hayır voleybol olmasa ülkeye kupa getiremeyeceksin, gelmiş olmamış başarının üstünden hayali kupayı anlatıyorsun...

İnşallah kazanırsınız orası ayrı fakat böyle olmayan başarıyla başarılı kulübü ezmek nedir ya :)

• F8 in eurocuptan değerli olması konusunda haklı arkadaş. Fenerbahçe kupa almak için eurocupa gitmeyi tercih edecek olursa her sene olur eurocupı eğri oturup doğru konuşalım. Bunun dışında ben dahil tüm galatasaraylılar kupa yerine eurolig f4 ü tercih edecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Pardon olmayan başarı nedir ? tekrar diyorum eurocup kazanmayı Final four oynamaktan üstün tutuyorsanız tartışmayalım yok yere daha fazla..Kaldı ki gs'nin başarısını ezme niyetinde değilim sadece bizim başardığımızı görmezden gelinmesine karşılık söylemim var..

Başarı sadece somut kupa kazanmak mıdır size göre ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

F8 in eurocuptan değerli olması konusunda haklı arkadaş. Fenerbahçe kupa almak için eurocupa gitmeyi tercih edecek olursa her sene olur eurocupı eğri oturup doğru konuşalım. Bunun dışında ben dahil tüm galatasaraylılar kupa yerine eurolig f4 ü tercih edecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Pardon olmayan başarı nedir ? tekrar diyorum eurocup kazanmayı Final four oynamaktan üstün tutuyorsanız tartışmayalım yok yere daha fazla..Kaldı ki gs'nin başarısını ezme niyetinde değilim sadece bizim başardığımızı görmezden gelinmesine karşılık söylemim var..

Başarı sadece somut kupa kazanmak mıdır size göre ?

Bak ben küçümsemiyorum fakat senin üslubun o başarıyı küçümsüyor gibi geldi. Yoksa Fenerbahçe şuan avrupa'nın en güçlü basket takımına sahip...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Su topu da koysaydınız. Tekerlekli şubesi olmayan ve Eurocup'a katılmayan Fenerbahçe ile karşılaştırılması çok objektif gerçekten. Ayrıca Bizim Voleybol'un Dünya şampiyonluğu niye yok?

Burada karşılaştırma değil, tablolandırma yapılmış. En büyük hanginiz onun kıyası değil bu. Adamlar kazanmışsa tabii ki koyulacak.

• her kötü giden sene sonunda klasik gs bölümü konusu. "bizim daha cok kupamız var ehehehehehe"
  • Ohooo bir sidik yarışı dahaForum forum değil umumi tuvalet
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

her kötü giden sene sonunda klasik gs bölümü konusu. "bizim daha cok kupamız var ehehehehehe"

Eurocup aldık daha ne yapacağız, isterseniz sizin yerinize oynayıp Euroleague i de alalım

• Fenerbahçe'nin Balkan Kupası koyulmamış
  • Bizim milenyum kupamızda vardı 2000 yılının şerefine verilen kupa ayrıca emirates kupası resmi kupa olmasada prestij açısından iyi bir kupaydı daha briç judoda falanda avrupa şampiyonlukarı var ama onlarda bizden olsun hadi sayılmasın, fb lileri anlamıyorum 2 seneye kadar kadın basketbol en sevdiğiniz branşlardan biriydi 8 sene üstüste şampiyon olduk diye sevinip dalga geçiyodunuz biz kadınlar eurocup alırken dalga geçtiniz biz her sene final four oynuyoruz teneke kupa dediniz biz finalde sizi yenip eurolig kupasını alınca ne gerek var boşuna para akıtılan branş oldu iyi gülüyorum size bir başarıyı küçümsemede sizden iyisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Kadın basketbolu ile Tekerlekliyi spordan sayan varmış

Galatasaray Fenerbahçe'yi yenip Euroleague'yi alana kadar sayılıyordu ama değil mi?İki yüzlü olmanın bir anlamı yok.
  • Aklı başında her Fenerbahçeli,Galatasaray'ın daha başarılı bir spor kulübü olduğunu kabul ediyor zaten.Bunu kabul etmek,Fenerlilikten bir şey azaltmaz.Fenerbahçe sadece voleybol ve diğer birkaç branşta üstün diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2016

Aklı başında her Fenerbahçeli,Galatasaray'ın daha başarılı bir spor kulübü olduğunu kabul ediyor zaten.Bunu kabul etmek,Fenerlilikten bir şey azaltmaz.Fenerbahçe sadece voleybol ve diğer birkaç branşta üstün diyebiliriz.

Fenerbahçe Galatasaray tüm branşlardaki kupa sayılarını bi araştır istersen avrupada daha başarılısınız onu inkar eden yok zaten. Hem 2'li maçlarda hem de genel kupa sayılarında epey bir fark var. Kupa bir kulübün büyüklüğünü göstermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay007jb

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2016

Aklı başında her Fenerbahçeli,Galatasaray'ın daha başarılı bir spor kulübü olduğunu kabul ediyor zaten.Bunu kabul etmek,Fenerlilikten bir şey azaltmaz.Fenerbahçe sadece voleybol ve diğer birkaç branşta üstün diyebiliriz.

Fenerbahçe Galatasaray tüm branşlardaki kupa sayılarını bi araştır istersen avrupada daha başarılısınız onu inkar eden yok zaten. Hem 2'li maçlarda hem de genel kupa sayılarında epey bir fark var. Kupa bir kulübün büyüklüğünü göstermez.

O ayrı bir konu ki ben büyüklükten bahsetmedim zaten.Ha ille de cevap verecek olursam,Fenerbahçe neden büyük takım,bu kadar çok taraftarı olduğu için mi bu kadar çok şampiyonluğu var yoksa tam tersi mi?Daha küçüklükten Galatasaray,Fenerbahçe,Beşiktaş deniyor herkese.Neden bu?Şampiyonlukları diğerlerinden daha fazla,ondan.Yani kupa,direkt olarak büyüklüktür.Diğer tanımlar tamamen özneldir,herkes kafasına göre istediği yere çekebilir ve geçerliliği de yoktur.Rakamlar ortada o yüzden.

Fenerbahçe'nin kupa sayısı bazı branşlarda tabi ki daha fazla (Örnek kadın voleybol,Fb 4 kez şampiyon olmuşken bizim hiç şampiyonluğumuz yok.).Ancak genel olarak Fenerbahçe'nin üstünlüğünü iddia etmek,hele ki işin içine Su Topu,Tekerlekli Sandalye Basketbolu gibi branşlar da girmişken abesle iştigalden başka bir şey değil.Erkek voleybolda bile kaç yıldır yapılan yatırımlara rağmen şampiyonluk sayıları yeni eşitlendi daha 4-4.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.