Şimdi Ara

Takım elbise aldım SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakışmış bence takım elbise, kravat hoşuma gitmedi bi tek.
  • kravat muavin kravatı gibi, onun dışında iyi, hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen.(WFI).dary

ilk defa giydim diyosun ama yakışmış,eğreti durmamış birader...hayırlı olsun

saol dostum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

kravat muavin kravatı gibi, onun dışında iyi, hayırlı olsun

resimde öyle görünüyor olabilir ama normalde güzel.. benim hoşuma gitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN07 -- 20 Eylül 2011; 22:34:55 >
  • Daha iyi bir kravat seçimiyle çok daya iyi görünürsün hocam.
  • Uygun fiyattan ben de almak istiyorum özel günler ve toplantılar için. Nerelerden alabiliriz uygun fiyata? Minimum 2 takım almayı düşünüyorum gömlekler dahil. Kampanyalı bir yer varsa oradan da alabilirim.

Not: Öğrenciyim aynı zamanda. En fazla 250 çalışır.
  • pantolona kemer takmadan giyme
  • quote:

Orijinalden alıntı: RC-1138

Uygun fiyattan ben de almak istiyorum özel günler ve toplantılar için. Nerelerden alabiliriz uygun fiyata? Minimum 2 takım almayı düşünüyorum gömlekler dahil. Kampanyalı bir yer varsa oradan da alabilirim.

ben alalı 1 aya yaklaştı nerdeyse.. centone dan almıştım.. etiketin yarısını ödüyordun.. düğün yaklaşınca bi resim çekineyim foruma sorayım dedim.. ayrıca kravat resimde beyaz çizgili gibi duruyor ama öyle değil.. yarın gün ışığında net fotoğraf çekerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pog

pantolona kemer takmadan giyme

kemerim yok.. birinden alıcam düğün için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oRHaN07

quote:

Uygun fiyattan ben de almak istiyorum özel günler ve toplantılar için. Nerelerden alabiliriz uygun fiyata? Minimum 2 takım almayı düşünüyorum gömlekler dahil. Kampanyalı bir yer varsa oradan da alabilirim.

ben alalı 1 aya yaklaştı nerdeyse.. centone dan almıştım.. etiketin yarısını ödüyordun.. düğün yaklaşınca bi resim çekineyim foruma sorayım dedim.. ayrıca kravat resimde beyaz çizgili gibi duruyor ama öyle değil.. yarın gün ışığında net fotoğraf çekerim..

İstanbul And. Yakasındayım. Belirtmeyi unuttum.

Bir de malzeme ve dikiş kalitesi nasıl giysinin?

• quote:

Orijinalden alıntı: DarKLq

quote:

quote:

Koltuklar niye korku filmlerindeki terk edilmiş evlere benziyor panpa?

Takim elbise normalde , ceket olmamış t-shirtun felan üstüne giymek için o ceket. Takım elbiseye düz birşey giderdi.

Güzel bir kemer ile iyi olur , bu arada gömleğine bakabilir miyim ? Yani ceketi cıkartip bir resim daha iyi olur

normalde takımın kendi ceketi ama centone daki adam blazer arması taktı.. böyleder oluyormuş.. kemerde alıcam..

Takım elbise aldım SS'li

Armayı çıkartırsan iyi olur , tavsiyemde düğüne 1 2 gün varsa gömleği biraz daralttır. Terziye git istersen giy üstüne gömleği fit yapsana bu de yapar. Çok daha güzel durur

resimdendir belki ama gömlek zaten dar kalıp.. baya sıkıyor:S

• pantolonun paçalarını double yaparsan daha iyi olur. gerçi ayağında ayakkabıda yok. ayakkabı ile duruşunu görmek lazım. ayrıca kemer kullanmalısın. böyle olmaz. gömlek bir beden büyük olmuş. daralttırman gerek. ceketi çıkarmıycaksan problem değil. ve son olarak, kravatı değiştir. açık renk saten bir kravat tercih et. kravat iğnesi kullanırsan çok daha şık olursun.
  • Yakışmış, hani derler ya jilet gibi olmuşsun.
  • quote:

quote:

quote:

İstanbul And. Yakasındayım. Belirtmeyi unuttum.

Bir de malzeme ve dikiş kalitesi nasıl giysinin?

ben konyadan aldım.. güzel kalitesi.. dandik bi marka değil sonuçta centone.. bu zamanlarda indirim oluyor hep takımlarda..

• hafif mat siyah bir kravat, çok az parlak kemer, altına siyah bir ayakkabı yada kundura türevi birşey daha iyi olur. iyi olmuş iyi iyi :D ben geçen sene aldım süvariden, hep giyerim güzel yani, oranın kravatları ucuz ve güzel öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amen-Ra

pantolonun paçalarını double yaparsan daha iyi olur. gerçi ayağında ayakkabıda yok. ayakkabı ile duruşunu görmek lazım. ayrıca kemer kullanmalısın. böyle olmaz. gömlek bir beden büyük olmuş. daralttırman gerek. ceketi çıkarmıycaksan problem değil. ve son olarak, kravatı değiştir. açık renk saten bir kravat tercih et. kravat iğnesi kullanırsan çok daha şık olursun.

double nasıl oluyor.. kemer takıcam.. gömlek en küçük bedendi.. kravatı değiştirme imkanım yok.. olduğu kadar beyler.. napalım.. ucuz etin yahnisi bukadar olur.. anlamıyorum zaten bu takım işinden.. kafamı iyice karıştı.. bide öğretmenlik okuyorum.. bu iş bana göre değil ya..
  • takım elbise güzelde o kravat olmamış
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Takim elbise normalde , ceket olmamış t-shirtun felan üstüne giymek için o ceket. Takım elbiseye düz birşey giderdi.

Güzel bir kemer ile iyi olur , bu arada gömleğine bakabilir miyim ? Yani ceketi cıkartip bir resim daha iyi olur

normalde takımın kendi ceketi ama centone daki adam blazer arması taktı.. böyleder oluyormuş.. kemerde alıcam..

Takım elbise aldım SS'li

Armayı çıkartırsan iyi olur , tavsiyemde düğüne 1 2 gün varsa gömleği biraz daralttır. Terziye git istersen giy üstüne gömleği fit yapsana bu de yapar. Çok daha güzel durur

Yok yok alt tarafı. Pantalona giren kısımı yani gömleğin. Orayı biraz daralttırdığında daha şık durur. Gömlek üstündeyse bak alt tarafları üste doğru kesim oluyor acemi bir terzinin elinde.

Dediğim gibi yaptırırsan dışarı gömlek çıkmıcagı için daha düzenli , daha şık bir görüntü elde edersin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Takım elbise aldım SS'li

Yok yok alt tarafı. Pantalona giren kısımı yani gömleğin. Orayı biraz daralttırdığında daha şık durur. Gömlek üstündeyse bak alt tarafları üste doğru kesim oluyor acemi bir terzinin elinde.

Dediğim gibi yaptırırsan dışarı gömlek çıkmıcagı için daha düzenli , daha şık bir görüntü elde edersin

tamam onu götüreyim bi terziye..

•  Takım elbise aldım SS'li

kravat bu arkadaşlar.. güzel değilmi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN07 -- 20 Eylül 2011; 23:03:38 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.