Şimdi Ara

TAKIM DEĞİŞİMİ YAPSANIZ NE OLURDU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitelerde öğrenci değişimi yapıldığı gibi futboldada ülke ligleri arasında takım değişimi olsa nasıl olur..

Türkiye'den FB, BJK, GS, TS mesala değişik ülkelerin favori takımları ile yer değiştirseler. atıyorum fb italya, gs ing., bjk fransa gibi...

Değişim için gelen takım burda hangi klüp ile değiştiyse o klübün tesislerinden yararlanıp seyirciside o takımı desteklese... Giden takımda aynı şekilde...

Çok fantastik bir düşünce ama olmayacak birşey değil sporu canlı tutmak için önümüzdeki 5-10 yıl içinde yapılabilir.

Bir ara Avrupa ligi adı altında çalışmalar yapılıyordu ama bu daha ilgi çekici olur düşüncesindeyim..

Ülkelerde karma lig....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydink -- 18 Ocak 2006 0:11:13 >

• 20 futbolcuyu,ailelerini,o takımın tüm çalışanlarını, dil bile bilmeden başka ülkeye mi göndereceksin ve bunu dediğin takımlarla ve ülkelerle binlerce insan eder onlardan verim bekleyecek..... ooohhhhoooo olmaz dostum ya film gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydink

Üniversitelerde öğrenci değişimi yapıldığı gibi futboldada ülke ligleri arasında takım değişimi olsa nasıl olur..

Türkiye'den FB, BJK, GS, TS mesala değişik ülkelerin favori takımları ile yer değiştirseler. atıyorum fb italya, gs ing., bjk fransa gibi...

Değişim için gelen takım burda hangi klüp ile değiştiyse o klübün tesislerinden yararlanıp seyirciside o takımı desteklese... Giden takımda aynı şekilde...

Çok fantastik bir düşünce ama olmayacak birşey değil sporu canlı tutmak için önümüzdeki 5-10 yıl içinde yapılabilir.

Bir ara Avrupa ligi adı altında çalışmalar yapılıyordu ama bu daha ilgi çekici olur düşüncesindeyim..

Ülkelerde karma lig....

SEN İMKANSIZI HAYAL ETMİŞSİN

• Futbol bizde hariç diğer avrupa favori takımları arasında doyum noktasına ulaşmış durumda. Yenecek takım, alacak kupa kalmadı onlar için...

Doğru büyük bir hayal ama imkansız değil.. Fifa, uefa desteğiyle bir şekilde yapılabilir ben tüm takımlar değişecek demiyorum 1,3 en fazla...
  • VALLA BÖYLE BİŞEY BENCE KESİNLİKLE OLMAZ,AMA OLDUĞUNU Bİ AN İÇİN VARSAYARSAK.TÜRKİYEDEN GİDEN TAKIM KESİN OLUR AMA AVRUPADAN GELİR Mİ ONU BİLEMEM
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7matrax

VALLA BÖYLE BİŞEY BENCE KESİNLİKLE OLMAZ,AMA OLDUĞUNU Bİ AN İÇİN VARSAYARSAK.TÜRKİYEDEN GİDEN TAKIM KESİN OLUR AMA AVRUPADAN GELİR Mİ ONU BİLEMEM

Bak o konuda çok haklısın bişey diyemem...
  • Bugün imkansız, yarın da zor olur, ancaaak ertesi güne garanti veremem...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel olur ama çoook zor..
  • ZOR DEĞİL ASLINDA
    quote:

Orjinalden alıntı: ZOR DEĞİL ASLINDA

Bugün imkansız, yarın da zor olur, ancaaak ertesi güne garanti veremem...
  • Peki böyle bir olayın varolduğunu düşünürsek tuttuğunuz takımın hangi takımla değişmesini isterdiniz.

Bence Fener “You will never walk alone” (Asla yalnız yürümeyeceksin) Liverpool seyircisi ile süper olurdu....

• fenerbahçe kendi taraftarıyla güzel bütün avrupadakileri s...çırtırız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.