Şimdi Ara

Takım Böyle Tutulur’un Galası yapıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Takım Böyle Tutulur’un Galası yapıldı.

Yönetmenliğini Okan Altıparmak ve Andreas Treske'nin yaptığı "Takım Böyle Tutulur" filminin galası bu akşam Suadiye Movieplex sinemalarında yapılacak. Saat 18:30'da Fenerium'un önünde buluşacak olan taraftarlarımız, saat 19:07de 'de sinemaya gelecekler. Fenerbahçe taraftarının tutkusunu anlatan, janrında bir ilk olan film ise saat 19:30'da başlayacak. 25 Aralık'ta vizyona girecek olan filmin gala gecesinde ise yer konusu kısıtlı olduğundan yalnızca davetiyesi olan taraftarlarımız bu gece filmi izleyecekler. Hava kar yağışlı ve soğuk ama Büyük Fenerbahçe'nin Büyük Taraftarı zoru sever. Gücümüzü ve içimizden çıkan birinin yapıtına olan desteğimizi göstererek Suadiye Movieplex'i mabede çevirmeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 22 Kasım 2005, 18:23:01 >

•  Takım Böyle Tutulur’un Galası yapıldı.

Yönetmenliğini Okan Altıparmak ve Andreas Treske’nin yaptığı "Takım Böyle Tutulur" filminin galası bu akşam Suadiye Movieplex sinemalarında yapıldı. Saat 19:07’de sinemanın önünde biraraya gelen davetliler renkli görüntüler oluşturdu. Filmin başlama saati olan 19.30’a kadar havanın soğukluğuna aldırmadan tezahüratta bulunan taraftarlarımız adeta stadımıza giriyormuşçasına büyük coşku içerisindeydi. Galadan önce resmi sitemize konuşan Okan Altıparmak, filminin temasını oluşturan Fenerbahçe tutkusunun yaratıcıları olan Fenerbahçe taraftarlarına güvenerek, onlar için bu filmi yaptığını dile getirdi. Altıparmak, şöyle devam etti: "İslam Çupi’nin dediği gibi Fenerbahçe’nin büyüklüğünün adı konamaz. Bu nedenle, bu tutkuyu taraftarların yüz ifadelerinden yola çıkarak yansıtmaya çalıştım. Bu belgesel filmde onların heyecanlarını, coşkularını ve hatta kendilerini kaybetmelerini seyredeceksiniz. Herkes bir parça kendini görecek, kendinden bir şey yakalayacak."
    Altıparmak, sözlerine filmin Avrupa’daki festivallerde de gösterileceğini, Amerika’da da şansını deneyeceğini ilave etti.
    25 Kasım Cuma günü 100 salonda birden gösterime girecek olan "Takım Böyle Tutulur", Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezonki şampiyonluk serüveninde taraftarlarımızın neler yaşadığına dair kesitler sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 22 Kasım 2005, 18:24:56 >

• Ya bilemiyorum doğru mu yapıldı dudak bükeceğimiz bölümler de var bire bir bizi yansıtmıyor.Yani coşkuyla bizi anlatan film çıkıyor diyemiyorum.Yeniden düzenlenmesi lazım diye düşünüyorum ama artık çok geç. Umarım yanılırım.Zaten bu konuda Antu'da anket yapılıyor doğru mu yapıldı diye.Sen de trübündensin senin düşüncen ne ?
  • Galayı izlemedim.Film henüz gösterimde olmadığı için izleme fırsatımda olmadı.Fragmandan gördüğüm kadarıyla iyi bir filme benziyor.İzlemeden yorum yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.Bu hafta sonu izlerim muhtemelen.İzleyince yorumları mı yazarım.

Bu arada biz de evde erzakları çantaları panklartları felan hazırlıyoruz.Stadda görüşmek dileğiyle...
  • Ben de görüşmek isterim kardeşim ama siz erken girersiniz stada biz 5- 10 dakika kala giriyoruz.Şehirdışından gelen arkadaşların otobüslerini görüyorum otoparkta sizinkini de görürüm büyük ihmitalle. Hemen dönecek misiniz çıkışta?Pazara kalsaydın Samiyen için arkadaşlar bilet kovalıyor.Bir değişiklik olursa yarın için görüşürüz.Kendinize dikkat edin yolda hayırlı yolculuklar.

Santrayla omuz omuza 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 bu bile yeter

yarın trübün muhteşem olacak inş.
  • Gs maçı için bizde kararsız kaldık. Bizim tarafı 50 yapmışlar özellikle.Bu arada sizin siteye ne oldu.
  • Bilmem, ara sıra yapıyor böyle terbiyesizliler.Milan maçından sonra güncelleyeceğim ve server ı değiştireceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarın forumda görüşemeyiz herhalde. Sana ve diğer arkadaşlara tekrar iyi yolculuklar stadda görüşmek üzere.
  • Sabah 11 de çıkcaz burdan.Forumda görüşemeyiz dediğin gibi.Mabedde görüşmek üzere.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.