Şimdi Ara

takım arıyorum ( disabler - nuker - support)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a ahali bu oyunu dota 1 hatta beta surecınden berıdır oynarım yaşım 25 ismim mehmet 2 tane hesabım vardı bırını sattım 4k+ mmr cıvarıydı sanırım asıl accountuma dota 2 actım tekrardan şuan +800 mmr civarı rank'ım var öncelikli olarak top mid ve botta yanımdakı hero a ıyı destek olabılme kabılıyetındeyım gennelıkle dısabler nuker/carry bırazda support(takım neyi isterse) oyun anlayışım vardır genellikle ranged hero ıle oynarım favorim windranger dır online suresı sorun olmayacak ts3 yada benzeri mikrafon kullanan turnuvalara katılım gosterecek +18 yaş ve ussu bıreylerden oluşan takım aramaktayım ilgilenen varsa dota 2 arkadaş no:20462898 nick:Meister dır herkese iyi forumlar iyi oyunlar dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefMeister -- 21 Ağustos 2014; 20:54:34 >

• yani demek istediğim takıma zaman ve yarar kazandırcak karşı takım hero larını engelleyici, push lara destek veren ani hasar/carry ve supoort modunda oynayabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefMeister -- 21 Ağustos 2014; 20:53:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

/>

Geçen tank diye bir rol olduğunu, durable'ın tank rolüne denk geldiğini söylüyodun Nuker dediği ani hasar heroları oluyor, disabler da engelleyci herolar. Şaşırma yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

/>

Geçen tank diye bir rol olduğunu, durable'ın tank rolüne denk geldiğini söylüyodun Nuker dediği ani hasar heroları oluyor, disabler da engelleyci herolar. Şaşırma yani.

Takım ararken Rol söylemezsin hocam. Off-Lane, Mid, Carry tarzı terimler kullanırsın. Geçenlerde biri daha böyle konu açmıştı aynı terimlerle, ona da gönderme yapim dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

/>

Takım ararken Rol söylemezsin hocam. Off-Lane, Mid, Carry tarzı terimler kullanırsın. Geçenlerde biri daha böyle konu açmıştı aynı terimlerle, ona da gönderme yapim dedim.

oyun tarzım off-lane carry mid zaten her türlü gideri var kullandıgın hattan çok hangı tip herolar ıle oynadıgımı belırtmek ıstedım ben sadece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    TR plat support aranıyo +18
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • epic :-DDDDDD
  • Gecenlerde denk gelen last pick Pudge'i hatirlatti bana. Ne yapiyon bilader dedigimizde Semi Support, Nuker oynayacagini belirtti ve beklendigi uzere guzelce feedledi.

Usta ayrıca durum su ki, takim ararken genelde oynadigin pozisyonu yazarsin. Ornegin offlanersindir ama support da oynarsin gibi gibi. Belki bir iki tanesi disinda oynadigin pozisyona uyabilecek her heroyu da oynayabilmen gerekir ki esnek oyun tarzlarina uyum saglayabil. Disabler, Nuker, Carry ve Support kavramlari ayni cumlede kullanildiginda akla gelen ilk hero WR olabilir, burdan dogru cok cok tutarli ama acikcasi takima WR arayan var mi gibi olmus valla.

Nacizane tavsiyem ust uste 150 kadar oyun kazanip once mmr'i bi toparlaman. Gerisi gelir takim da olur turnuva da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tisikkirlir Sipirmin -- 22 Ağustos 2014; 3:33:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende takım ariyorum hocam çok iyi escape hero oynarım favorim anti mage
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.