Şimdi Ara

Takım arıyorum 3k solo mmr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kazan bir kaybet, eğlenemeden biten saçma sapan oyunlar flamerlar feederlar oyun zevkini iyice baltalamaya başladı, mmr ilk açıldığından beri sabit bir win streak bir lost streak

party mmr ım daha açılmadı partiyle oynamadım çünkü 1 kere oynadım sadece.

takıma almak isteyen olursa beraber bir oyun oynarız pub, beğenirse devam edebiliriz.
    küfür, flame vs. hiç hoşlanmadığım şeyler. 19 yaşındayım ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 10 Ağustos 2015; 0:25:21 >

• Takima gel diyemem ama ufak bi toplulugumuz var 17 kisiyiz suan musait oldukca birlikte dota oynuyoruz. Whatsapp gurubumuz var 7/24 dota muhabbeti donuyor. Kufur vs. bizimde sevmedigimiz seyler. Istersen numarani pm at ve guruba alayim sonra tanisir partiyle oyun oldukca gelirsin. Zaten muhabbetimiz baya sariyo sirf dota gurubu icin whatsappta saatlerce durdugumuz oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

Takima gel diyemem ama ufak bi toplulugumuz var 17 kisiyiz suan musait oldukca birlikte dota oynuyoruz. Whatsapp gurubumuz var 7/24 dota muhabbeti donuyor. Kufur vs. bizimde sevmedigimiz seyler. Istersen numarani pm at ve guruba alayim sonra tanisir partiyle oyun oldukca gelirsin. Zaten muhabbetimiz baya sariyo sirf dota gurubu icin whatsappta saatlerce durdugumuz oluyor

ustad bende memurum whatsapp gurubuna alırımısın beni ayrıca takım kuruyuorum konuşuruz whatsaptan alırsan özelden cebimi atarım haber et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flex Ranked vs SOLO DUO ranked ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.