Şimdi Ara

Takılacak Sabit Disk Temizleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Eski diskimdeki verileri almak istiyorum, fakat virüs şüphem var, ne önerirsiniz? Bu diski S-ATA yoluyla bağlayacağım. USB yoluyla bağlanan diskler gibi bağlandığı anda (bunda windows açıldığı anda) virüs uyarısı veren bir program var mı, ya da windows açıldığı anda diskin içine direk girmiş mi oluyoruz? Eğer öyleyse önereceğiniz bir program var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGMI -- 14 Mayıs 2014; 18:06:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Çok iyi bilgim yok ama bilgisayarını CD üzerinde çalışan slax linux ile başlatıp verilerini kurtarmayı dene. windows açılmamış olacağı için virüslerin doğrudan bulaşma ihtimalini azaltabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf-

Çok iyi bilgim yok ama bilgisayarını CD üzerinde çalışan slax linux ile başlatıp verilerini kurtarmayı dene. windows açılmamış olacağı için virüslerin doğrudan bulaşma ihtimalini azaltabilir.

Biraz araştırdım da işletim sistemi olduğu yazıyor, bu virüs programı değil mi yani? Nasıl çalıştığından biraz bahsedebilir misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slax antivirüs değil, Linux tabanlı bir işletim sistemidir. windows için yazılan virüsler linux'da çalışmaz. Virüsler çalışamayacağı için de hard diskini bağladığında doğrudan bulaşamaz, ama virüslü dosyaları kendin kopyalayıp alırsan gene virüs bulaşacaktır.

Slax ı indirip CD'ye yaz, hard diskini bağlayıp bilgisayarını CD den başlat. Slax sistemi açılınca Dosya yöneticisinden , kurtarmak istediğin dosyaları yeni hard diskine kopyala. İçinde virüs olabileceğinden şüphelendiğin dosyaları kopyalama.
  • mstf- M kullanıcısına yanıt
    Anladım, peki slaxtan başlattığımda virüs yine geçmez mi birincil diskime? Ya da tabanı olmadığı bir işleim sisteminden başlatıldığı için öylece duruyor mu virüs?

• DGMI kullanıcısına yanıt
    Tak gitsin en fazla pcde virus beslersin istedigin kadar zorla bulaşacaksa bulaşır arkadaş

• aarda06 kullanıcısına yanıt
    senin taşınabiliri de ver de onla birlikte takıyım

taktım zaten. norton kurdum onla taratıyorum. ama hard disk bayaa kötü olmuş, ilerlemiyor, iptal edecem bu gidişle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Disk balata seçimi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DGMI kullanıcısına yanıt
    Gozun doysun orjinal fifa 14ümü aldın daha ne istiyon avira antivir ile tara güzel pro.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.