Şimdi Ara

Takeuchi-San'a Resident Evil 5 Soruları Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resmi Capcom websitesinin forum bölümünde, Resident Evil 5 yapımcısı Takeuchi-San'a, Resident Evil 5 sorularını sorabileceğiniz bir başlık bulunuyor. Yazınız İngilizce dilinde olmak zorunda. Sorunuzu yazdıktan sonra, yönetim tarafından bu İngilizce yazı, Japonca diline çevirilip Takeuchi'ye gönderilecek.

Forum başlığına gitmek için Capcom logosuna tıklayın:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 17 Temmuz 2007; 6:58:55 >

• yapımcıya sormasakta arkadaşlara sorsak:) evet re5 ps2 platformunda çıkacakmı arkadaşlar? Bilgisi olan var mı acaba ?
  • Hayır çıkmayacak, sadece Xbox 360 ve Playstation 3 için gelecek.
  • ne gerek var takeuchi ye waycell varyaa
  • Resident Evil 5 Next Gen konsollara cıkacak.Ana karakter Chris olucak denilsede Billy Coen olma ihtimalide agırlık kazanmıs durumda bunu sorsak güzel olur ama büyük olasılıkla buna cevap vermiyecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nahit_41

ne gerek var takeuchi ye waycell varyaa

• Birisi sorsun lütfen ya Resident Evil 3 Nemesis tadı verebilecek mi oyun diye...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resident Evil 4 Açılış Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Birisi sorsun lütfen ya Resident Evil 3 Nemesis tadı verebilecek mi oyun diye...

Resident evil 3 tekti,tek kalıcaktır.Hiç bir oyun yaklaşamayacak malesef.Saedece 3 beş ezik zenciyi öldüreceğiz resident evil 5'de
  • İyice ezdin oyunu haa yavaş...
  • neden Shinji mikami değilde böyle abuk biri yapar oyunu
    şimdiden belli diyelim o zaman outbreak tipi bir oyun daha geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: MHos

neden Shinji mikami değilde böyle abuk biri yapar oyunu
    şimdiden belli diyelim o zaman outbreak tipi bir oyun daha geliyor

Jun Takeuchi yıllarca Shinji Mikami ile calısmıs biridir ve onun sag koludur diyebiliriz.Resident Evil oyunundaki ana karakterlerin bircogunu Jun Takeuchi tasarlamıstır lütfen bilmeden konusmayalım

Oyunu nasıl outbreak ile bir tuttun Outbreak ana senaryo dısında yapılmıs bir oyun 5.oyun ise ana senaryo icinde olan bir oyun ve oyunu onceki Re ekiplerini yapan adamlar yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 17 Temmuz 2007; 13:05:37 >
  • ana karakter de leon olmalıydı bence leon olsaydi daha şekiL gösterirlerdi baksana chiris e gerçek ya flimdeki herifleri görürüz ya aynı onun gibi be abi :) chiris öyle duruyosa leon nasıl dururdu merak ediyorum
  • Ana karakteri bilmem ama ben RE4 deki gibi savaş ağırlıklı bir oyun istemiyorum. Gerilimli ve bulmacalı olsun (RE2, RE3 gibi). Böyle olmayacaksa ana karakter kim olursa olsun. Gerçi RE4 çok tutuldu ama ben eski tarzını daha çok seviyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt_one

Ana karakteri bilmem ama ben RE4 deki gibi savaş ağırlıklı bir oyun istemiyorum. Gerilimli ve bulmacalı olsun (RE2, RE3 gibi). Böyle olmayacaksa ana karakter kim olursa olsun. Gerçi RE4 çok tutuldu ama ben eski tarzını daha çok seviyorum.

Oyun Re 4 tarzında olucak ve oyunda aksiyon daha fazla olucak ama yapımcılar korku ogesininde oyunda bulunacagını soylemislerdi.Re serisi zaten tutulan bir seriydi hatta dünyanın en fazla hayran kitlelerine sahip oyunlardan biri ama Re 4 ile cok ama cok daha genis bir kitleye yayıldı ve bu durumda eski tarza donusu imkansız hale getirdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.