Şimdi Ara

Takasta hep mi ölücü bunlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün arkadaşım ile birlikte Golf 7 için bakmaya gittik. Arkadaşta Golf 6 var ve değiştirmek istediğini söyledi. Bizde gidelim bir soralım üstüne ne isterler diye merak ettik.
    Arkadaşın araba 2012 model Golf 6 1.4 TSI Comfortline 6.000 km de..Daha çok yeni ama bazı özel durumlardan dolayı araçtan soğudu.
    Neyse..
    Satış görevlisi tüm teknik özellikleri bir yana bıraktı ve tamamen yanlış bir şekilde aracı anlattı. O da bize bakarak değil,sağa sola bakıyor. Kısaca araç satmak istemiyor gibiydi. Acayip canım sıkıldı. Görende premium marka araç satıyor filan zannedecek. Bende dedim ki bu özellikler şöyle filan,ESP yi bilmiyor satış görevlisi,daha ne diyim.
    Patronu çağırttık ve patrondan bilgi aldık,Allahtan o biliyormuş araç hakkında bilgileri..
    En son tatlı yere geldik. Aracı alsak,aracı versek üste ne kadar istiyorsunuz dedik ve asıl şoku burada yaşadık. Tam 14.000 TL istediler..
    Golf 7 Comf. 48.600 + 1000 TL metalik = 49.600 olsa liste fiyatı bizim araca 35.000 TL verdiler..
    Bir piyasaya bakıyorum, bir bu fiyata bakıyorum.Çok ama çok tutarsız ve arada dağlar var.

Firmalar takasta neden bu kadar aç gözlü oluyorlar sizce arkadaşlar ? Fikirlerinizi almak istedim. Sebebi nedir ki bunun,zaten araç satarken para kazanmıyor mu bunlar ? Takastan da büyük kar peşindeler..

• Hocam satış bayileride galerici mantığı hareketi ile hareket eden şirketler. Talep ettiğiniz araç da yeni çıkan şu an talebi iyi olan bir araç. Atıyorum vw cc alacağız deseydiniz daha farklı bir fiyat çıkarırlardı diye tahmin ediyorum.
  • Eskiden anlaşmalı galerilere veriyorlardı bayiler takasla aldıkları araçları. Şimdi birçok bayi alıp ikinci el olarak satıyor. Dolayısıyla galeriye vermenizle bayiye vermeniz arasında çok fark yok hatta bence galeriler daha anlaşılabilir fiyatlar veriyorlar çoğu zaman. Ablam 2 hafta kadar önce aracını değiştirdi, bayinin 18.000 tl teklit aracı internetten 21.000 tl' ya sattılar yarım saat içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sienaumut -- 29 Kasım 2012; 13:08:33 >
  • galerici gibi işte
  • yeni kasa avensis almaya niyetlendiğimde konya toyota otojen, 2007 avensis aracıma piyasa değerinin biraz üstünde 32.500 tl fiyat verdi.. yeni kasa için liste fiyatından 2500 tl de indirm yaptı neredeyse tamam deyip alacaktım ama sonradan ne gerek var dedim....

2012 golften ne gibi bir özel nedenden dolayı soğudu ki ... golften soğuyan yine golf alır mı ki...

vw nin kapısında bekleyen türk milletine mustahaktır... ben bu yıl golf 7 çıktığında doğuş, iphone gibi microsoft windows gibi ilk alan müşteri şovu yapar diyordum ama yapmadılar ...
    vw hayranıysanız 14000 i bayılıp alacaksınız aynı model araba için 14.000 ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 29 Kasım 2012; 10:18:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.