Şimdi Ara

TAKASLIK ZOTAC 9800GTX AMP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

nakite ihtiyacım oldugundan kartımı 8800gt,8800gts vs tarzda bi kartla takaslamak istiyorum. öncelik olarak garantili ve istanbul ici tercih ediyorum

benim kartım ;
    yakalsık 1.5 sene mascon tarafından garantilidir
    full kutu
    az kullanıldı (görüceksiniz zaten tertemiz)

LÜTFEN:kartınızı ve üstüne vereceginiz parayı pm yoluyla bildiriniz ayrıca sakın komik rakamlar teklif etmeyin 8800gt ler 120 tl den gidiyor unutmayın buna göre teklfilerde bulunun.isteyen buyurup test edebilir kartı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erman -- 7 Temmuz 2009; 2:43:45 >

• 9800GTX için nakit ne istersin dostum p.m le bi bildir anlaşırsak alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: EX_PRO

9800GTX için nakit ne istersin dostum p.m le bi bildir anlaşırsak alırım

başlıktada oldugu üzere kart ''satılık'' degil ''takaslıktır'' elinizde 8800gt ve bu ayarda bi kart varsa marka,model garanti gibi bilgileri bildirin sonra fiyat konusunu konusalım

GÜNCEL
  • 8800gt anladımda 8800gts512 ile birebirmi takaslıyosunuz sonuçta 9800gtx ile aynı kart ona göre yazarsanız teklif verelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: karahan_yel

8800gt anladımda 8800gts512 ile birebirmi takaslıyosunuz sonuçta 9800gtx ile aynı kart ona göre yazarsanız teklif verelim

dostum birebir takaslıcanı sanmam doğru sadece ana olarak 8800gts dir bu gtx takısı birkaç yeni özellik ve sat hızları+ amp işareti daha o.c li olduğunu belirtiyor yani 8800gts den üstün bi kart
  • quote:

Orjinalden alıntı: karahan_yel

8800gt anladımda 8800gts512 ile birebirmi takaslıyosunuz sonuçta 9800gtx ile aynı kart ona göre yazarsanız teklif verelim

sence niye kafakafaya takaslamak istiyeyim ki böle bi kartı bu akıllıca bisey olur mu? bu resmen hakaret böle yorumlar yazıcaksanız yazmayın lütfen!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    Zotac GTX 1060 AMP! EDITION
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.