EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING LHR 10GB GDDR6X 320 Bit Ekran Kartı
EVGA - Products - EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING, 10G-P5-3897-KL, 10GB GDDR6X, iCX3 Technology, ARGB LED, Metal Backplate, LHR - 10G-P5-3897-KL
TR garantili evgaya kendi hesabıma kayıtlı faturalı kutulu eksiksiz sıfır hatalı. CW 'siz. Kartın içi açılmadı. Tamir Görmedi.
toplam 3 sene garantili.
Asla miningde kullanılmadı. Oyuncuyum ve karşıyım.
Alındığı günden itibaren özel fan profili ve u.v ıle kullanılmıştır.
3-4 ayda bir kopresör ile temizlenmiştir.
Klimalı ortamda çalışmıştır.
Gerekli test verileri verilir.
5 ekimden beri kutusunda durmaktadır. yeni kart satın aldığım için.
get-param güvende-dolap v.s yoktur.
Takas Yoktur. pazarlık yoktur son dip fiyatıdır.
Satın aldığım fiyat 18000 tl. itopya fatura fiyatı.
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING LHR 10GB GDDR6 320 Bit Ekran Karti| ITOPYA.COM
istediğim fiyat 13500 TL.
TAKAS, indirim, pazarlık YOKTUR.
vede ayrıca;
Piyasada bunun kadar temiz mining yapılmamış sürekli u.v ile çalışmış; vede big atx kasada. asla bulamazsınız.
ve 3 8 pin girişi 3 cü 8 pini olmadığından coklayıcı olarak 2 adet 8 pin ile beslemekte çoğu kart sahibi. Ben ise corsair ax1200 i ile 8 ayrı tek tek kablo ile besledim. Vede gaming moddda oynuyorum.
ilanında konuya gelen mesajlara cevap vermeyeceğim sadece pm üzerinden gelen soru ve yorumlara cevap vereceğim.
GENEL UYARI
1. İlanımda polemik amaçlı ve/veya gereksiz mesajlara cevap vermiyor 2.El Bölüm kuralları Madde [2.5] kapsamında şikayet ediyorum.
2. Madde [2.5] -->İlanda gereksiz yorum, fiyata müdahale, almayacak olmasına rağmen laf atma gibi girişimler ilan sahibinin isteği doğrultusunda açılan ilanda engellenebilir ya da ilan sahibi bu yorumlara izin verebilir. Burada ilan sahibinin yaklaşımı çok önemlidir.
3. Polemik yaparak laf yetiştirmeye çalışmak yerine şikayet etmeleri en kolay yöntemdir.
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.