Şimdi Ara

Takaslık W810i(2gb)!! (seçenekler içerde Mevcut)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki siyah w810i'yi şu cihazlardan biriyle takas yapmak istiyorum;

-Samsung d900(bordo renk)
    -Samsung d900i(gri renk)(sanırım gri rengi i si oluo,bilmediğimden d900i yazdım)
    -SE W810i(Beyaz renk)
    -SE M600i (beyaz renk)

Bndeki cihaz 2gb sony hafıza kartı+full kutu+18 ay garantili+Temiz kullanımlı bi cihaz..

Aslında çok memnunum sadece görünüş(şekil)açısından takas yapmak istiyorum..Takas seçeneklerinden belli oluyordur ztn sanırım..O yuzden nakit satış yoktur !!

SADECE BU CİHAZLARLA TAKAS VAR !!

rengi çok önemli..beyaz deilde siyah olsa olmazmı gibi komik sorular sormayın..ztn sadece görünüm bakımından takas yapmak istiyorum yoksa w810i buraya yazdığım cihazların hepsinden üstün(bnm aradığım özelliklerde üstün)..

Nakit satış yoktur arkadaşlar,boşuna fiyat sorupta o güzel parmakçıklarınızı yormayın
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• ben nakit fiyatını biliyorum daha önceki ilanında 300 ytl yazmıştın bunun için güzel parmakçıklarımı yordum ama uamrım kusura bakmazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknofobi

ben nakit fiyatını biliyorum daha önceki ilanında 300 ytl yazmıştın bunun için güzel parmakçıklarımı yordum ama uamrım kusura bakmazsın

300 ytl yazmamıştım..ben bu cihazı hiç direk satılığa çıkarmadım..sadece takaslığa koydum..kimsede nakit almasın die 350YTL yazmıştım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Versace precious -- 7 Ekim 2007; 10:12:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.