Şimdi Ara

Takaslık veya Satılık Motorola Moto G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen ayın 26sında kutulu değişimi yapılan motorola moto g telefonumu takas etmeyi düşünüyorum.

İstediğim telefon modeli huawei p6 dır.
    Bunun yanında başka bir telefon ile takas etmeyi düşünüyorsanız buraya yazabilirsiniz fakat takas teklifinde bulunacağınız telefonun ram miktarı 1gb nin altında ve ekran boyutu 4.5 '' altında olmasın.

değiştirmemin sebebi ise zaten bu telefonu istememdi ama moto g yi evkurdan almak zorunda kaldığım için huawei p6'nın da orada satılmamasından dolayı bu modeli aldım.

şimdi de değiştirmeyi istiyorum telefonun direk satış fiyatı pazarlıksız 685 TL dir. (pazarlık için herhangi bir teklifte bulunmayın) daha 3 gün oldu kutuyu açalı o yüzden görsel koymuyorum 2 sene teleservice garantisi var kutulu faturalı bir şekilde verilecektir. huawei p6 telefonu için istediğim koşul ise telefonun garantisinin devam etmesi ve temiz olmasıdır. Üzerine cüzi bir miktar para verebilirim.
    Adana içi tercihim.

bilmeyenler için moto g'nin özellikleri;
    http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g-5831.php
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sifir kapali kutu fiyati 670 tl zaten internette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Sifir kapali kutu fiyati 670 tl zaten internette

evet bende ki de sıfır. ayrıca internet üzerinde satış politikaları yüzünden daha ucuz oluyor mesela teknosa gibi yerlerde 749 tl ki zaten ben değiştirmek için yazdım satılırsa da o fiyatı yazdım.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.