Şimdi Ara

Takaslık Venice 3000+ işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 hafta önce alınmış faturalı garantili Amd 3000+ Venice Box işlemcimi daha yüksek bir işlemci ile takaslamak istiyorum. overclock sayesinde yüksek mhzlerde kullanmayı düşünmüştüm fakat ramlerim olabildiğince takoz, bu nedenle default olarak yüksek mhz de olan bir işlemci arıyorum. 3500venice veya 3700 SD olabilir, SD çok daha iyi olur. Bendeki işlemci sanırım çok iyi o/c olan bir işlemci değil ama takoz da olduğunu düşünmüyorum, çok anlamadığım için bir iki deneme yaptım ve ramler bölenli olarak 2570 mhz 1.5v(sanırım 1.55 de olabilir) ile spi 33sn aldı, belki daha düşük voltajda daha iyi değerler alır, belki de alamaz. Sadece netten okuduğum kadarı ile ezebere değerlerle test edebildim. Alırken de BP lerin daha iyi olduğunu okuduğum için kodu BP aldım e6 değil :)

Teklifleri bekliyorum, alacağım işlemcinin o/c potansiyeli hiç önemli değil, fatura ve garanti şart

Teklifler Pm'den, pmlerde işlemcinin garanti durumunu belirtirseniz sevinirim. Yeni bir işlemci alana kadar elimdekini satmayı düşünmüyorum ama burdan bulursam istediğim işlemciyi elimdekini de 135usd civarına satabileceğimi düşünüyorum, geçen hafta cumartesi alındı.

Saygılar...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ramler takoz ise sana adam gibi ram vereyim 540 mhz lik o takoz ramlerin üstüne para verirsin bir miktar olmaz mı
  • İmzamdaki ramler dikkat edersen 2gb, ve zamanlamaları 2325. Bu şekilde ddr400 sorunsuzlar performanslarından memnunum, eğer önerdiğin ramler 2*1gb ve düşük zamanlamarda yüksek fsb yapıyorsa ilgilenebilirim. Yok değilse default olarak yüksek mhzde çalışan işlemci arayışım devam ediyor..

• 2x512 mb CL 2-2-2-2 270 fsb
  • Değerler gayet güzel fakat miktar yetersiz, işlemci için teklifleri bekliyorum, takas olmak zorunda değil satın da alabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.