Şimdi Ara

[TAKASLIK] Powercolor R9 280X TurboDuo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kartım 2014 Temmuz ayı Arena Bilgisayar'dan alınmadır. Faturası, kutusu ve bütün aparatları vardır, garantisi devam etmektedir. Yükteyken az miktarda coil whine mevcuttur. Boşta sesi çıkmamaktadır. Yükte GTA V'de ulaştığı en yüksek sıcaklık 72 derecedir ve son derece sessiz çalışmaktadır. Kartla kesinlikle mining vs. yapılmamıştır, tamamen oyun amaçlı kullanılmıştır. Resimleri aşağıdadır. Takas konusuna gelirsek, üzerine kesinlikle para vermiyeceğim, MSI GTX 960 Gaming veya EVGA SuperSC GTX 960 ACX 2.0 modelleriyle düşünüyorum takası. Aynı şekilde kutusunun eksizsiz ve fatura ve garantisinin olması gereklidir. Takas sadece Ankara veya Kırıkkale içi elden yapılacaktır. Ya da güvenip kartınızı ilk siz yollarsanız, başka iller ile de takas düşünebilriim. Tekliflerinizi PM yoluyla iletin lütfen. Acelem yok tamamen keyfi bir takas, Nvidia'ya geçmek istediğim için takaslamak istiyorum, lütfen mantıksız tekliflerde bulunmayınız.

EDIT: O kadar yazmama rağmen yine saçma sapan PM atanlar var. Yok neymiş Powercolor'mış da CW varmış da 600 lira etmezmişte. Birincisi ben kartımın değerini kimseden öğrenecek değilim, ben ne değer biçersem kartımın değeri o dur. İkincisi ben burda kartımı satmıyorum, TAKASLAMAK istiyorum. O yüzden şu kadar vereyim gibi aptal aptal tekliflerde bulunmayın lütfen.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Appetite -- 7 Mayıs 2015; 1:56:15 >

• Bence o karta GTX 980 istemelisin,
  • TheJudgé kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın. İlan güncellendi arkadaşlar. Üzerine para vermiyeceğim ama GTX 980 istiyorum. Var mı o kadar sazan olan?
  • 3gb kart verip 2gb kart istiosun hayret:D
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi keyfi. Nvidia'ya geçmek istediğim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Appetite

Dediğim gibi keyfi. Nvidia'ya geçmek istediğim için.

gta 5 te yüksek grafik açmaya çalışırsan sürekli anlık donma yapıcak 2gb ram
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Sorun olacağını sanmıyorum. GTA V biraz abartıyor vram kullanımını. Elimde GTX 470 var, onunla bile yüksek ayarlara yakın açabiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 280X TURBODUO
    11 yıl önce açıldı
    R9 290 Sapphire
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Appetite

Sorun olacağını sanmıyorum. GTA V biraz abartıyor vram kullanımını. Elimde GTX 470 var, onunla bile yüksek ayarlara yakın açabiliyorum.

bendede 3gb 7950 var 1050/1350 kullanıyorum arasıra takılma yapıyor 2gb olsa baya kötü etkiler yeni çıkacak oyunlar daha fazla ram isticek tabi sizin tercihiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.