Şimdi Ara

Takaslık Powercolor HD3870 512mb/VF-900CU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, ekran kartımı güncellemeyi düşünüyorum. Kart aşağıdaki linkte kendi incelememdeki kartımdır.

http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=32&t=158073

Ürün 2 seneyi geçtiği için garantisi bitti sanırım 2 ay falan oluyo, gayet temiz sorunsuz bi ürün stok fanını hiç kullanmadım üzerinde Zalman Vf-900cu soğutucu mevcut, zalmanın fanmate ramsinkleri hepsi mevcut.
    Buna göre üzerine para şeklinde HD5850' ye kadar teklifleri bekliyorum. Nvidia kart düşünmüyom ATI olursa iyi olur.

Alışverişi ürünleri her iki tarafında sorunsuzca gözüyle ürünü görerek alması taraftarıyım bu yüzden izmir içi elden takas düşünüyorum. Saygılar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Alışveriş ettiklerim: CMteria,Tsunami41,ilhanathema ,Rockford Fostage ,kartal2339,Farklıkaydet , pashha27,labrie,zamirpolen,siyau ,mon_ami, reason666, tyreal99, hetfield,fenerli_ulash,guven35,errdem,Quartamin, mucak35, aegean ,necooti ,aLper_iLeri ,2. el alışveriş,meios,otaku, erco35coast,scalpter, penryn,nadir,oversleep,ufukuzman,embayo,erdemgc,saddamx,hakanerayy, huxi20, lion35, osmore, BrYaNT, armonix241, By Asphyxia

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Powercolor HD4870x2
    16 yıl önce açıldı
    HIS Excalibur 9600xt >>SATILIK<<
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.