Şimdi Ara

Takaslık Motorola Photon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Cihaz forum dışından takaslandı...!!!
    Biraz maddi sıkıntıdan dolayı cihazımı üzerine nakit alabileceğim daha düşük model Android'li telefonlar ile takas etmek istiyorum..

Cihazın çalışmasında en ufak bir kusur yoktur.
    Full kutuludur ve sıfır olarak nasıl alındıysa o kondisyondadır.
    Benden telefon alan arkadaşlar nasıl telefon satın alıyorsam o şekilde de sattığımı bilirler.Bu işin ticaretini yapmıyorum,kısa bir süre kullanıp değişiklik olsun diye satıyor yada takaslıyorum.

Cihazımda tek bir kusur var o da arka kapak pimlerinden biri tam olarak oturmuyor.
    Cihazın kapağı bana öyle geldi,sonradan oluşan bir durum değil.Cihazı da ayrıca sıfır olarak f_m_y nick'li arkadaştan Amerikadan getirttim,2 el olarak almadım yani.
    Kapak konusunda f_m_y arkadaşın da bilgisi vardır.

Çok dikkatli bakılmadıkça farkedilmiyor,zaten kim baktıysa cihaza fark etmedi bile ama ben belirtmekte fayda görüyorum..
    Fotoğrafı..:
     Takaslık Motorola Photon

Ekleme..
    Oturmayan kapak sorunu halledildi @paganragon arkadaşın sayesinde.
    Şuan kapakta sorun yok...!!!
    Ama fotoğrafı yine de kaldırmiycam,ilgilenen arkadaşlar için sorun olmasın sonra..

Takas etmeyi düşündüğüm modeller öncelik sıralamasına göre şunlar..:

Motorola Defy
    Motorola Droid 2 Global
    Motorola Atrix
    Nexus One
    SE Xperia X10----X10 mini----X8
    HTC Desire Z
    HTC HD2

Aklıma gelen modeller şuan bunlar ama farklı teklifler gelirse bakarız yine de.

Not 1...:Android haricinde herhangi bir cihaz ile kesinlikle takas edilmeyecektir...!
    Not 2...:Photon fiyatı şurda bukadar,burda bukadar gibi fiyatlar göstermekten çok fark olarak verilebilecek miktar yazılırsa daha çok sevinirim..
    Not 3...:Cihazı makul bir teklif gelmediği sürece satmayı düşünmüyorum,,önceliğim takas etmek..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_cool -- 18 Ocak 2012; 22:07:12 >

• p.m
  • hayırlı takaslar olsun elinden geçmeyen cihaz kalmadı üstadım
  • Teşekkür ederim Yunus kardeşim..
    Ne yapalım,güncel kalmaya çalışıyorum,Droid Razr'a göz komuşken ufak bir maddi sıkıntı oluştu ve maalesef cihaz modelini düşürmem icab etti.
    Sağlık olsun,en önemlisi bu bence..

PM'ler cevaplandı bu arada..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_cool

Teşekkür ederim Yunus kardeşim..
    Ne yapalım,güncel kalmaya çalışıyorum,Droid Razr'a göz komuşken ufak bir maddi sıkıntı oluştu ve maalesef cihaz modelini düşürmem icab etti.
    Sağlık olsun,en önemlisi bu bence..

PM'ler cevaplandı bu arada..!

eyvallah üstadım iyi olur inş.
  • Hayırlı satışlar, ilanınızı kirletmek istemem ama Motorola Photon 'dan memnun muydunuz ? Sizce fiyatını hakeden bir telefon mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Hayırlı satışlar, ilanınızı kirletmek istemem ama Motorola Photon 'dan memnun muydunuz ? Sizce fiyatını hakeden bir telefon mu ?

Kesinlikle hak eden bir cihaz..Atrix'ten sonra alınabilitesi en yüksek cihaz bence fiyatına göre Photondur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takaslık Samsung S8
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hayırlı satışlar, ilanınızı kirletmek istemem ama Motorola Photon 'dan memnun muydunuz ? Sizce fiyatını hakeden bir telefon mu ?

Hayırlı satışlar @e_cool .Ben kendimde atrixten sonra photon kullanmaya başladım piyasadaki bir çok cihazdan üstündür ve verdiğiniz her kuruşu hakeden bir telefondur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprice

quote:

Hayırlı satışlar @e_cool .Ben kendimde atrixten sonra photon kullanmaya başladım piyasadaki bir çok cihazdan üstündür ve verdiğiniz her kuruşu hakeden bir telefondur.

Eyvallah caprice kardeşim..
    Az kahrımı çekmedin Sinanla motomodtr'de geçen ay.. Sağol.
  • maddi ederi hakkında bilgi verirseniz elimizdeki cihaza göre teklif verirdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

maddi ederi hakkında bilgi verirseniz elimizdeki cihaza göre teklif verirdik

piyasayı araştırabilirsin bu konuda tabi hepsiyle kıyaslayamazsın eminim erol abinin cihazında çizik bulabilmek için uğraşman lazım.

Hayırlı satışlar abi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.