Şimdi Ara

!!!!TAKASLIK İstek(Gaming Mouse) !!! ALMAN MALI Medusa NX USB GERÇEK 5.1 Mikrofonlu Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün Kutusu ile herşeyi vardır garantisi daha 1.5 yıl filan sürüyor

Arkanızda soldaki bir kapının nasıl kapandığını duyabilir veya önünüzdeki rakibin yaptıklarını gizlice dinleyebilirsiniz. Entegre 5.1 ses kartıyla birlikte şık bir tasarımla sunulan Medusa NX USB kulaklık seti, bilgisayarınız için benzersiz bir ses deneyimi sunar. Böylece hoparlörlerinizi ve kulaklık setinizi sorunsuzca kullanabilirsiniz. Gerçek 5.1 Surround Oyun Sesi, Entegre 5.1 ses çipi, aynı anda telefon görüşmesi yapma ve müzik dinleme, Mükemmel ses aktarımı, En yüksek taşıma konforu, Kişiye özel ses ayarları

Ürün Gerçek 5+1 vermektedir kulaklıgın içinde sağ ve sol tarafta olmak üzere toplamda 8+2 hoparlör bulunmaktadır bass larda Kulaklıgın titreme üzelliği vardır

Her türlü soruyu sorabilirsiniz Pm yada buradan

İzmir içi ilk tercihimdir Sadece Gaming mouse istiyorum takas olarak
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Fate -- 11 Mart 2015; 11:43:59 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• mediamarkt birkaç ay önce sıfırını 70 liraya sattığında sizler gibi kapamadım bir tane. hala içim yanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

mediamarkt birkaç ay önce sıfırını 70 liraya sattığında sizler gibi kapamadım bir tane. hala içim yanıyor

Ayip ediyorsunuz hocam isteyin 70 e vereyim onceligim takas olduğu için fiyat sacma sapan ps4 için konforlu ve 2adet 3.5 mm ilk jak cikisli kulakliga ihtiyacim var cunku bu USB olduğu için baglanmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tipi hoşuma gitmedi hocam oyuncu kulaklıkları nedense tipsiz oluyor

• Mr xXx kullanıcısına yanıt
    valla hocam ışıklı mışıklı olanlarıda var :D ama evde yalnız yaşıyorum zaten kafamdayken kim görcek tipini

• Mr xXx kullanıcısına yanıt
    sanki outdoor için hocam bu ne sesi iyi ne bişeyi var çağrı yönlendirmeyi napcan oyun oynarken :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ses kalitesi güzel, estetik olarak göze hitap eden bi kulaklık o özellikleride zamanla kullanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.