Şimdi Ara

takaslık IBM centrino laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    centrino 1.4
    512 mb ram ddr333(cl 2,5)
    40 gb harddisk
    dvd-rom
    10/100/1000 ethernet
    soundmax ses kartı
    wireless 2100 b/g 802.11
    pil 2 saatten fazla gidiyor.
    2 pcmci kart girişi
    2 usb
    1 paralel cıkıs
    cevirmeli modem
    14.1 xga ekran
    2.4 kg agırlık
    windows xp pro orijinal lisanslı

.bilgisayarın temmuz 2007 ye kadar garantisi devam ediyor.kontrol etmek isteyenler seri no: 99-8KNCL ibm in kendi sayfasından bakabilirler.bu arada anlastıgımız kişiye almanya dan 200 euro ya aldıgım kendi orijinal cantasıda hediye edilecektir.bu arada ibm in sayfasında bu ürün 30 gb ve 256 ram gözükür ben upgrade ettim haberiniz olsun.pm den yada msn den: asnf44@hotmail.com ulasabilirsiniz.
    Saygılar

http://img220.imageshack.us/my.php?image=dzgn7pi.jpg
    http://img114.imageshack.us/my.php?image=phot00107ru.jpg
    http://img215.imageshack.us/my.php?image=phot00114fk.jpg
    bu arada arkadaslar ilk resimde kırmızıyla işaretlediğim yerde catlak var.bu catlak herhangi bir darbe sonucu olusmamıstır.bana yurtdısından geldiğinde bu haldeydi bilgilerinize sunulur.
    arkadaslar lütfen komik tekliflerde bulunmayın.takas olarak amd veya lga pentium işlemcili bir bilgisayar düşünebilirim.

bu arada yerim malatya da.

SATMAK İSTEDİĞİMİ YALNISLIKLA YAZMISIM.HERALDE KONUNUN BASLIGI YETERİ KADAR ACIKLAYICI OLMUSTUR.LÜTFEN TÜRÜNÜZÜ BELLİ EDECEK MESAJLAR YAZIPDA TOPİC İ MESGUL ETMEYİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asnf -- 25 Haziran 2006; 1:06:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orjinalden alıntı: asnf

IBM T41
    centrino 1.4
    512 mb ram ddr333(cl 2,5)
    40 gb harddisk
    dvd-rom
    10/100/1000 ethernet
    soundmax ses kartı
    wireless 2100 b/g 802.11
    pil 2 saatten fazla gidiyor.
    2 pcmci kart girişi
    2 usb
    1 paralel cıkıs
    cevirmeli modem
    14.1 xga ekran
    2.4 kg agırlık
    windows xp pro orijinal lisanslı

arkadaslar bu laptop u satmak istiyorum iyi bir masaüstü sistemle takasda olabilir. bilgisayarın temmuz 2007 ye kadar garantisi devam ediyor.kontrol etmek isteyenler seri no: 99-8KNCL ibm in kendi sayfasından bakabilirler.bu arada anlastıgımız kişiye almanya dan 200 euro ya aldıgım kendi orijinal cantasıda hediybu arada yerim malatya da

evet ne kadar aptallar var diyorum şu koyu renkli yeri okuyunca forumda yenisin galiba sen, adamlar istediğini sorar sana ne ki? hepsinede cevap vermek zorundasın madem bir şey satmaya veya takas etmeye buraya çıktı isen, yoksa çeker gidersin...

• :D sadece gülüyorum.ne sölediğimi tahmin etmişsindir.forumda kim yeni belli oldu zaten bu cevabınla.istersen giriş tarihlerine bi bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asnf -- 25 Haziran 2006; 0:32:18 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IBM Thinkpad R60e LAPTOP - 800TL
    2 yıl önce açıldı
    ***ALINIK*** NOTEBOOK RAM
    21 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.