Şimdi Ara

Takaslık Gigabyte gtx275 ultra durable OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    kartı forumdan wasteland arkadaşımızdan 2 hafta önce kadar aldım, ve inanılmaz derecede memnunum, her oyunu köküne kadar ayarlar açılmış şekilde oynamak güzel bir lüks.
    aslında satmayı da düşünmüyorum ama 800 tl kadar hiç beklenmedik bir borç çıkınca 1 hafta içinde ödemem gereken, 150 tl kadar da burdan kısmam gerektiği gerçeğiyle karşı karşıya kaldım malesef.

kart sıfır sayılabilecek düzeyde temizdir.Alan arkadaş sıfırdan farkını anlamayacaktır.
    Kartın 2 yıldan fazla garantisi mevcuttur.
    Kutusu , faturası , cd si , kitapçıkları ve aparatları mevcuttur.
    Kartın üzerinde dvi , d-sub , ve hdmi girişleri mevcuttur .

9800GTX , 9800GX2 + nakit
    bu iki karttan birisiyle takas etmeyi , fiyat uygun olursa göz önünde bulundurucam.
    biraz keyfi bir ilan yani anlıyacağınız. satmıyacağım, kart aramak istemiyorum teklif etmeyiniz.
    9800gt,8800gt,3870x2, 4850 falan da teklif etmeyiniz. nvidia istiyorum.boşuna pm atıp kendiniz yormayın diye herşeyi belirteyim dedim :)
    teklifleri pm ile ya da burdan kafanıza göre yazabilirsiniz keza 2 saattir piyasa araştırması yaptım. kartımın değeri olarak da 300tl biçiyorum.

kart 896 mb 448 bit dir.
    kart default olarak gpu: 660mhz memory :1200mhz ocli olarak gelmektedir, ve oc kapasitesi de normal gtx275 lere çok fazladır.
    karta en ufak oc yapılmamıştır.oc gerektirecek bişey de yok zaten.
    kart gtx285 ile gtx275'in tam ortasında yer almaktadır.
    boşta ve yük altında sıcaklık değerleri de default gtx275 den 5 derece aşağıdadır.
    550W psu ile kullanıyorum. boşta 150 yük altında 280'e kadar çekiyor.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• iyi satışlar
    ürün tam olarak linkteki ürün müdür?
    http://www.gigabyte.com.tr/products/vga/specs/gv-n275ud-896h.html
  • ürün tam olarak resimdeki ürünle aynı isimde fakat rev 2.0 falan sanırım bulamadım nette ben. yani ultra durable aslında. ama bu linkte görülen
    Çekirdek Saat Hızı : 633 MHz
    Shader Clock : 1404 MHz

iken, benimki yukarda resimde görüleceği üzere fabrika çıkışı 660-1460 oc li olarak geliyor.
    bu da yaklaşık %5 oc , buna ek olarak -5 derece sıcaklık gibi bir fark yapıyor. boşta iken 60 derecede çalışıyor kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaluo -- 12 Ekim 2010; 12:07:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• gtx 260 ile takas düşünür müsünüz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.