Şimdi Ara

[Takaslık] Garantili S2 Sadece Galaxy Nexus ile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonum 8 aylık faturası yok fakat telpa garantisinin olduğunu gösteren kutusu ile teslim edeceğim (Telpa sitesinden IMEI ile sorgulama da yapabilirsiniz) ekranında her telefonda zamanla oluşabilecek ufak tefek kılcak çizikler mevcut. telefon 2-3 kere oturduğum yerde cebimben düştüğü için metal çerçevesinde ince bir çatlak ve 2 tane ezik bulunmakta fakat rengi siyah olması sebebiyle pek göze batmıyor. Bunun haricinde yazılım veya donanım kaynaklı bir problemi bulunmamakta içinde orjinal 4.0.3 rom bulunmakta. Aksesuar olarak yanımda sadece data kablosu var takas ederken sadece telefonu kutusunu ve data kablosunu vereceğim ve sadece verdiğim kadarını isteyeceğim :) Sadece Galaxy Nexus ile ilgileniyorum kozmetik olarak ekrana iyi bakılmış olmasını istiyorum kılcal olarak çizikler olabilir ama derin olarak çizilmiş ekranlı bir telefonla kesinlikle takası düşünmüyorum. Elime kamera veya başka bir telefon geçtiği zaman cihazın bahsettiğim deformasyonlarını gösteren detaylı fotoğraflar koyacağım. Konu altından veya pm ile iletişime geçerseniz sevinirim. Tekrar üzerine bssarak söylüyorum nakit olarak satmayı, başka bir telefonla takas etmeyi veya garantisiz bir telefonla takas etmeyi kesinlikle düşünmüyorum.

Edit: Istanbul içi
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkandrgn -- 24 Temmuz 2012; 22:40:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.