imzamdaki canavarımı tablet ihtiyacımdan dolayı takasa çıkarıyorum. 1 adet 3g li motorola xoom ya da 3g li asus convertible dock lu ile artı nakit ya da artı iyi performanslı bir laptop ile takas düşünüyorum. ilgilenenler elini çabuk tutsun. her an gidebilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 300 TL YADA TAKASLI...ACER ASPIRE ONE D250 ATOM N270 1.6GHZ/1GB RAM/500GB SEAGATE/9 HÜCRELİ PİL LITRONIC ARGUS 300 PCI SECURITY ADAPTER Kafayı mı yedim ne? Hepsini 150 tl den veriyorum INDIRIM!!!!SATILIK/TAKASLIK RDRAM, SDRAM, DDRRAM......
pm ler cevaplandı ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 300 TL YADA TAKASLI...ACER ASPIRE ONE D250 ATOM N270 1.6GHZ/1GB RAM/500GB SEAGATE/9 HÜCRELİ PİL LITRONIC ARGUS 300 PCI SECURITY ADAPTER Kafayı mı yedim ne? Hepsini 150 tl den veriyorum INDIRIM!!!!SATILIK/TAKASLIK RDRAM, SDRAM, DDRRAM......
dünyanın en güçlü tabletine ne dersin? elimdeki alet asus eee slate ep121 windows 7 li core i5 işlemcili 64gb ssdsi olan 12.1" kapasitif ve elektrostatik ekranlı tablet bilgisayar. (kalem ekrana değmeden 1cm uzaktan algılar. mousu gezdiriyormuşsunuz gibi oluyor.) bu cihaz türkiyede satışta değil ve satışta olmayacakmış az önce aradım asusu. çok enteresan ama değil mi. videodaki aleti istersen konuşalım cipcivil@gmail.com üste binlira alırım