Şimdi Ara

Takaslık E6750 Core 2 Duo CPU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. 1 aylık klavyepc den garantili, faturalı E6750 işlemcimi daha düşük model işlemcilerle takaslamak istiyorum. Box soğutucusu ile beraber. Öncelikli olarak düşündüğüm işlemciler E2160 veya E2180 dir. İşlemci G0 stepping olup hiç O/C denemedim. Sadece 1 defa sırf meraktan FSB yi 433 yaptım. Başka hiç bir ayarla oynamadan voltaj falan dokunmadan şıkır şıkır çalıştı. Bir süper pi yapıp stok fan olduğu için tırstığımdan hemen geri haline getirdim. Nakit olarak satmayı düşünmüyorum. Takasta da şartım, bilgisayarımın sürekli açık kalması için önce diğer işlemcinin gelip sonra benim işlemcinin gitmesidir. Bunun yanında E4300-E6300-E6400-E6420-E6550-E6600 vb. gibi nispeten yüksek fiyatlı işlemcilerle de çok avantajlı fiyat verilmedikçe takas düşünmüyorum. Takas teklifinizi yaparken işlemcinin garanti-fatura durumunu ve üste vermeyi düşündüğünüz rakamı da belirtirseniz işimiz kolaylaşır. Saygılar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ayiptir sormasi neden satiyorsun?
  • 6420 pm attım
  • Dostum şu an için benim için gereksiz. PC yi şu sıralarda ve yaklaşık kursta bulunacağım 2-3 ay süre boyunca download harici pek kullanmayacaklar. Celeron bile taksam olur Bu arada ben de parayı yerim kursta. PM leri cevapladım.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Core 2 Quad Q9650 arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.