Şimdi Ara

TAKASLIK DELL INSPIRON 1501 LAPTOP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdan hatırlamıyorum geçen sene bu zamanlarda aldıydım. Aldığımda sıfır gibi ve 6-7 ay kullanılmıştır. 1 Yıldır sorunsuz kullandığım Dell Inspiron 1501 Laptopumu daha üst model ve daha hafif ve küçük laptopla üstüne para vererek takas etmek istiyorum. 200-250 ytl üstüne verebilirim.
    Gümüş+beyaz rengindedir.

Özellikleri:

AMD Turion64 tl-52 x2 1.60 mhz işlemci
    2x1 Gb ddr2 667 mhz Ram (toplam 2 gb)
    120 gb hdd
    paylaşımlı 256 mb e kadar ati x1150 ekran kartı vardır (NFS pro street rahat oynuyorum)
    DVDRW
    SD Card okuyucu
    4 usb girişi
    Broadcom WiFi (Backtrack 3 uyumlu )
    Lani modem vs...
    15'4 inch parlak lcd ekran
    freedos işletim (şu an xp ama)
    Garantisi bitmiştir. 1 ay önce 110 ytl vererek yeni pil takılmıştır ve fazla da pilde kullanılmamıştır. duruma gör 2,5 saate kadar pil süresi vardır.

Donanımsal hiç bir sorunu yoktur, ama üst kapağında sürekli hergün çantada taşıdığımdan birçok çizik mevcuttur. Birde D tuşu ara sıra yerinden kalkyor bastırınca tekrar oturuyor. sadece bu tuşu değiştirebilirsiniz.
    Laptopumdan memnunum ama artık taşımaktan bıktım ve daha küçük en düşük 12,13 yda 14 inchlik laptop arıyorum. 14lük ilk tercihim olacak çünkü film seyrediyorum ve 2.8 kg den daha hafif olsun. Çünkü benimki 2.8 kg civarı.

Ayrıca laptopu 2 defa açmışlığım var, işlemci fanını temizlemek ve lcd menteşelerin vidalarını sıkmak için. Laptoplarla ve tamirle iç içe olduğum için çok dikkatli açılıp tekrar sorunsuz bir şekilde kapatılmıştır. Fark etmezsiniz bile.

Eğer benim gibi güzel bir çanta verirseniz bende süper bir dell çantası vereceğim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.