Şimdi Ara

TAKASLIK BFG gtx280 ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde boğaziçi bilgisayar garantili 19/02/2009 tarihinde alınma faturalı kutulu her türlü aparatı tam eksiksiz ve en önemlisi fazla kullanamadığım fazla kullanmamamın yanında hic OC yapılmamış ki ztn anlamam :) BFG GTX 280 ekran kartı var. Bu kartı daha üst model bir ekran kartı ile takaslamak istiyorum. istanbulda oturuyorum elden teslim ederim ve yine o şekilde de almak istiyorum deneyerek alabilirsiniz. şehir dışı pek sıcak bakmıyorum ancak kartı yollarsınız ben de kart gelince üste ödenecek parayı ve kartı yollarım şehir dışı ancak bu şekilde olur başka bir teklifte bulunmayın lütfen

ayrıca elimde e6600 ,q6600 ve q6700 işlemci ve bunların takılı olduğu anakartlar var dileyene üste bu işlemcilerden veya anakartlardan birini verebilirim isteyen olursa anakartların ayrıntılarını pm ile atarım hepsi yine kutulu vs.

foruma giremediğim zmnlarda bana msn ile ulaşabilirsiniz msn adresim : dr_ergunes@hotmail.com

TAKASLIK BFG gtx280 ekran kartı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takas seçenekleriniz neler ...
  • diğer mesajımda kalmış pardon

takas olarak nvidialarda gtx295 ve üstü
    atilerde 5870 ve üstü kartlarla takas düşünüyorum

kendi kartımdan daha düşük bir modelle düşünmüyorum ama bi ihtimal gtx 260"2 olabilir oc'lu versiyonları olursa daha ii

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.