Şimdi Ara

[TAKASLIK] ASUS M4A79 DELUXE --> AM3,DDR3 & AM3+ !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba arkadaşlar . Elimde Asus M4A79 DELUXE anakart bulunmaktadır . AM3 , DDR3 ve AM3+ anakartlarla takaslamak istiyorum . Ürün sorunsuzdur . Kutusu garantisi bulunmamaktadır . Arka aynası mevcuttur . Piyasadan son derece haberdarım , lütfen fiyat belirtirken titizlik gösterelim . Fotografları en kısa sürede ekleyeceğim . Teklifleri pm yoluyla yapalım . Üzerine ne kadar istediğinizi de belirtirseniz memnun olurum
    Takas fiyatı olarak 120 TL düşünüyorum . Üstünü bi şekilde konuşup anlaşırız .

ÖNEMLİ NOT : Önce ürünü talep etmekteyim . Sebebi ise ara veremeyeceğim çizimlerim var , ödeme sıkıntı değil anlaştığımız an müsait olursam anında yaparım . Ürünü sisteme taktıktan sonra kargonuzu yollarım . Asla güven problemi yaşamayın

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Başlıkta belirttiğim gibi , lga775 in extreme modellerinden arıyorum . CF destekli ve DDR3 destekli olması gerek . Şuan için fiyat çok önemli değil . Her marka olabilir , P45 , x48 hiç fark etmez .
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 13 Aralık 2011; 23:48:53 >

• yok hocam yok kafayı yiyecem bulamadım 775
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathrose6

yok hocam yok kafayı yiyecem bulamadım 775

hocam elinde böyle board olanlar q9650 ile keyiflerine bakıyorlar bakalım bi tane bulabilirsek güzel olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

Orijinalden alıntı: deathrose6

yok hocam yok kafayı yiyecem bulamadım 775

hocam elinde böyle board olanlar q9650 ile keyiflerine bakıyorlar bakalım bi tane bulabilirsek güzel olacak

hiç sormaın 6870 CF işine girecem, 2500K ve p67 e verecek para yok o yüzden e6550 ile devam edecem gibi gözüküyor, o yüzden anakart şart hocam, q9650 ' de yani 2500K ile yarışan bir performans sergiliyor... Umarım buluruz... Hayırlı arayışlar diyeyim artık...

• slm elımde az kullanılmış garantısı yenı bıttı gıgabayt ep45 ds3r kutulu ve ıcerığı mevcuttur ışını gorurse pm at goruşelım yada gsm 0531 293 99 53 ara konuialım nedersın ustadım saygılar
  • slm elımde az kullanılmış garantısı yenı bıttı gıgabayt ep45 ds3r kutulu ve ıcerığı mevcuttur ışını gorurse pm at goruşelım yada gsm 0531 293 99 53 ara konuialım nedersın ustadım saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1453

slm elımde az kullanılmış garantısı yenı bıttı gıgabayt ep45 ds3r kutulu ve ıcerığı mevcuttur ışını gorurse pm at goruşelım yada gsm 0531 293 99 53 ara konuialım nedersın ustadım saygılar

pm attım hocam . ancak ddr3 destekli istiyorum şimdilik çok teşekkürler saygı bizden hocam sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 5 Ekim 2011; 0:48:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

Q9650 fiyatına 2 tane AMD 965BE alırsın hemşerim, oyun performansı da farkı yok, yanına sıfır GIGABYTE 990XA-UD3, AMD 990X, DDR3, 3X PCIExp, Socket 938 AM3+, CrossFireX & SLI alırsın, yaklasşık 500'e bitirirsin, önü açık bir sistem olur.

biz de biliyoruz hocam 500 e bitirmeyi de malesef durumlar müsade etmiyor e8600 işlemci mevcut . 200 lirayı aşmayacak şekilde güzel bi boardla işimi görmek niyetindeyim .
  • ddr3 olayı sizin kart bulmanıza biraz mani olur piyasada çok az seride ddr3 desteği olan anakart mevcut umarım bulabilirsiniz
    genellikle ddr3 seriler p43 chipsetli çıktı son dönemlerde bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuHsUz PiNoKyO

ddr3 olayı sizin kart bulmanıza biraz mani olur piyasada çok az seride ddr3 desteği olan anakart mevcut umarım bulabilirsiniz
    genellikle ddr3 seriler p43 chipsetli çıktı son dönemlerde bilginize

hocam haklısınız gerçekten ama ddr2 ye dönüş yaparsam tekrar ddr2 ram almak lazım . masraflar artıyor yani o bakımdan şimdilik ddr3 arıyorum . bulamazsam sizin dediğiniz gibi yaparım artık . çok teşekkürler ilginiz için
  • pm attım kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahray

pm attım kardeşim.

cevapladım hocam
  • Asus maximus formula ile ram de veriyim yaninda, hatta fiyati baya asagi cektim, 225 e veriyorum ikisini. kendi ramlerini 50 ye satsan bile 175 e isi cozmus olursun : )
    hoop tiklayiniz.
  • kart için Sinan kardeşimle anlaştık,ASUS P5E3 gönderiyorum kendisine kısmetse.

her iki tarafa da hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahray

kart için Sinan kardeşimle anlaştık,ASUS P5E3 gönderiyorum kendisine kısmetse.

her iki tarafa da hayırlı olsun.

Hayırlı olsun hocam . Sizin gibi değerli bi ağabeyim ile tanışmış olmak çok daha memnun etti beni

quote:

Orijinalden alıntı: nomex

Asus maximus formula ile ram de veriyim yaninda, hatta fiyati baya asagi cektim, 225 e veriyorum ikisini. kendi ramlerini 50 ye satsan bile 175 e isi cozmus olursun : )
    hoop tiklayiniz.

ilginiz için sağolun hocam . Emrah abimle anlaşmamış olsak bile şimdilik ddr2 düşünmüyorum çok teşekkürler . arayan arkadaşlar çok forumda alıcı bulursunuz elbet

• quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

bakında gözünüz extreme görsün :)
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-rampage-extreme-ddr3-x48-lga775-16x-crosfire-64123904/detay/

bu fiyata extreme bir antika olur ancak

• fiyatı fazla ama süper bir parça. 300 olsa alınır
  • x38 DQ6 İŞİNİZİ GÖRÜRMÜ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hak_an

x38 DQ6 İŞİNİZİ GÖRÜRMÜ?

x38 dq6 ddr2 hocam yanılmıyorsam değil mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.