Şimdi Ara

takaslik a kasa opel vectra İZMİR (ust modeller)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar hazir yaz geldi arabamin modekini yukseltmek istiyorum. o bakimdan aracimin uzerine para ekleyip ust modeller almak niyetindeyim.
    aramdan kisaca bahsedeyim.
    aracim klimalidir fakat klimasi arizali. ben yazin yaptiririm diye yaptirmadim. gecen ay nisanlim is yerinde park halinde cikarken sol ve sag kapiyi hafif ezmis onun fotosunu atacagim. kapotaci 250liraya yapacakti, henuz yaptirmadim alan suphelenmesin, takas yapacagim diye.
    triger kayisi gectigimiz ay 400tl masrafla degistirildi. 10bin yani agir bakim p.tesi gunu yapildi. kisacasi istediginiz tamirciye benim yanimda gosterebiliriz.
    aracimin motoru 1.8 olup km. de 30kurus yakmaktadir. uzun sure masrafsiz binelecek aractir. kaldiki opel kalitesi kendini bu aracta gosteriyor.
    bunun disinda sormak istediklerinizi dilediginiz zaman sorabilirsiniz. kendim izmirgazda calisiyorum ise otobusle gidip geldigim icin aracim kapimin onundedir devamli hafta sonu anca 1gun kullaniyprum.
    km si 265000 de.
    telefonumda fotograf olarak sadece sol kapiyi cektgim icin onu koyacagim daha detayli fotograf talep olursa cekip koyarim.
    tekliflerinizi bekliyorum benim kafamda belirlediim fiyat olmadigi icin fiyat yazmiyorum.
    herkese hayirli alisverisler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• i.imgur.com/BZIwchu.jpg

fotografi budur arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.