Şimdi Ara

Takaslı PES12

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PES12'yi Vatan'dan 179TL'ye yaklaşık 5-6 ay önce satın aldım. İlk sahibiyim. Kutusu, (Türkçe) kitapçığı ve faturası ile eksiksizdir, öylede yollanacaktir.
    FİFA12 ile takas düşünüyorum. (sizde taktir edersiniz ki pes fifaya gore biraz daha da pahalı bir oyundur) ilk tercihim takastan yana olacaktır. Fifa'nın da, benim göndereceğim oyun gibi kutusu, kitapçık ve faturasının tam olmasını ve özellikle online kodun kullanılmamış olması gerekmektedir.
    Eğer aradığım gibi bir Fifa ile takaslayamassam, yine Fifa alabilmek icin ederine satılmasıda mümkündür.
    İlgilenenlere şimdiden tesekkur ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: BoBChopper

PES12'yi Vatan'dan 179TL'ye yaklaşık 5-6 ay önce satın aldım. İlk sahibiyim. Kutusu, (Türkçe) kitapçığı ve faturası ile eksiksizdir, öylede yollanacaktir.
    FİFA12 ile takas düşünüyorum. (sizde taktir edersiniz ki pes fifaya gore biraz daha da pahalı bir oyundur) ilk tercihim takastan yana olacaktır. Fifa'nın da, benim göndereceğim oyun gibi kutusu, kitapçık ve faturasının tam olmasını ve özellikle online kodun kullanılmamış olması gerekmektedir.
    Eğer aradığım gibi bir Fifa ile takaslayamassam, yine Fifa alabilmek icin ederine satılmasıda mümkündür.

birebir takas yapacak arkadaslar bulabilirsiniz diye düsünüyorum ama pnline kodlu olur mu bilmiyorum. yazma sebebim PES FİFA dan daha pahalı bir oyun degildir. ilk cıktıgında da öyleydi su anda da aynı sekilde.. PS3 Kafelerden dolayı pesin tutulması daha fazla.. inşAllah aradıgınız sekilde bir oyun bulursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematiche

quote:

Orijinalden alıntı: BoBChopper

PES12'yi Vatan'dan 179TL'ye yaklaşık 5-6 ay önce satın aldım. İlk sahibiyim. Kutusu, (Türkçe) kitapçığı ve faturası ile eksiksizdir, öylede yollanacaktir.

birebir takas yapacak arkadaslar bulabilirsiniz diye düsünüyorum ama pnline kodlu olur mu bilmiyorum. yazma sebebim PES FİFA dan daha pahalı bir oyun degildir. ilk cıktıgında da öyleydi su anda da aynı sekilde.. PS3 Kafelerden dolayı pesin tutulması daha fazla.. inşAllah aradıgınız sekilde bir oyun bulursunuz

Öncelikle iyi dileklerin icin tesekkur ederim...
    Paha konusuna gelince, ben oyun piyasasına cok hakim degilim. Pes'in daha pahalı bir oyun olduğunu söylememin sebebi, oyunu almadan önce gezdiğim bütün elektronik marketlerde pes 20-30 lira hep daha pahalıydı. İlanada Pes'in daha pahalı bir oyun olduğunu eklememin sebebi ise takasta üzerine para istemek icin degil, online kodu kullanılmamış bir Fifa ile kafa kafaya takas etmekti.
    Online kodu kullanılmamış Fifa bulamazsam, sıfır almam gerekecek. Cunku Fifa'yi sadece online oynamak icin alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK PS3 OYUNLARI
    16 yıl önce açıldı
    SATILIK KUTULU PS4 FIFA18
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.