Şimdi Ara

[TAKASLANDI] M4A1-S Hyper Beast (MW)'e Takaslık M4A4 Tenha Boşluk (MW / FV=0.08)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Normalde M4A1-S Kullanıyordum, Sonra M4A4'e Geçmeye Çalıştım Ama Bana Uygun Olmadığına Karar Verdim. Şimdi Tekrar M4A1-S'e Döneyim Diyorum.

Bu Sebeble "M4A4 Tenha Boşluk (MW / FV=0.08)" Skinimi Floatı Benimki Gibi Düzgün Olan "M4A1-S Hyper Beast (MW)" İle Takaslamayı Düşünüyorum, Yada Elinizde Benim Skinime Denk Gelen M4A1-S Skinlerinizide Önerebilirsiniz.

Steam Profilim İmzam'da Bulunmaktadır. Steam Profilimde Takas Link'i Mevcuttur.

[TAKASLANDI] M4A1-S Hyper Beast (MW)'e Takaslık M4A4 Tenha Boşluk (MW / FV=0.08)

İyi Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JacquesC -- 6 Mart 2017; 2:23:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

M4A4 Tenha Boşluk (MW / FV=0.08) ile M4A1-S Hyper Beast (MW) Takası

{m4a4 tenha boşluk} silahı, Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) oyununda popüler bir tüfektir. Minimalist tasarımı ve yüksek doğruluğu ile bilinir. M4A4 Tenha Boşluk Minimal Aşınma (MW) Durumu ve 0,08 Hız Değeri (FV) sürümü, silahın daha az yıpranmış ve daha iyi durumda olduğu anlamına gelir.

M4A1-S Hyper Beast (MW) Durumu tüfeği ise, parlak turuncu ve mavi renkleri ve benzersiz hayvan desenleri ile öne çıkan bir görünüme sahiptir. Bu silah da Minimal Aşınma (MW) Durumundadır, yani yüzeyinde çok az yıpranma vardır.

Bu iki silah arasında bir takas gerçekleştirirken dikkate alınması gereken birkaç faktör vardır:

• Görünüm: Hyper Beast görünümü daha göze çarpan ve benzersizdir, Tenha Boşluk görünümü ise daha sadedir.
    • Değer: Hyper Beast görünümleri genellikle Tenha Boşluk görünümlerinden daha değerlidir.
    • Piyasa talebi: Her iki görünüm de popülerdir, ancak Hyper Beast görünümü genellikle daha yüksek talep görür.

Genel olarak, {m4a4 tenha boşluk} Minimal Aşınma 0,08 FV silahı, Hyper Beast Minimal Aşınma görünümü ile takas edildiğinde iyi bir değer olabilir. Ancak, son karar kişisel tercihlere ve piyasa koşullarına bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • @AURORA İle Takas Yaptık. Eyvallah Dostum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • JacquesC kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.