Şimdi Ara

Takas yapma formulu buldum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zaten yapiyor musunuz bilmem.ama bildiginiz gibi cok dolandiriciyla karsilasti bu forum.buldugum yontemle ( kullaniyor da olabilirsiniz.bilemiyorum) artik guvenle takas yapabilirsiniz.

Simdi biriyle anlastiniz ve takasa karar verdiniz diyelim.ama birbirinize (gayet dogaldir ki ) tam guvenemiyorsunuz.

Soyle yapacaz.Birbirinizle haberlesecek ve sanalpazarda ayni anda (maksat baska biri sans eseri oyunu satin alamasin.haberleserek acip hemen karsilikli satin almak mantikli olur.) takas edeceginiz oyunlarin ilanini acar ve ayni fiyati ( X Lira ) yazarsiniz.ve satin alirsiniz.

Diyelim ki 30 ar lira koydunuz. 1.5 lira komisyon alinacak arti olarakta kargo fiyati.Boylelikle CepBekcisi ( sen oyunu alip onayladiginda parayi karsiya aktaran sistem) de sagolsun sadece 1.5 liraya saglam bir "guven" satin almis olursunuz.

Her ihtimale karsi satis fiyati olarak iki oyuna konacak fiyati , ikisinin de ortada bulusabilecegi bir degerde rakama belirlemektir.

Bu durumda kargo + yuzde 5 komisyon parasina guvenle takasli alisveris yapilabilir diye dusunuyorum.

Ornegin takas arti para olarak anlasilmissa ayriyetten para alacak kisi , fazladan anlasilan parayi da ortak liraya ( X Lira) ekler.

Bu sistem zaten kullaniliyormu bilmiyorum ama dolandiriciliklara karsi aklima gelen bir fikri tum iyi niyetimle yazdim.

Umarim yardimci olabilmisimdir.Ileride ki olasi alisverislerim icin tasarlamistim sizde yararlanirsaniz bana bir zarari olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 30 Haziran 2014; 2:25:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.50TL var ne yapayım.
    13 yıl önce açıldı
    Takas Oranları Ne Kadar?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.