Şimdi Ara

Takas + Para ile Alınık 775 Pin Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimdeki KUTUSUZ, FATURALI, GARANTİSİ BİTMİŞ, SORUNSUZIntel DG31PR anakartla takaslık (anakartın üstüne para verebilirim max (50 tl) yada dükkanımdaki herhangi bir ürünle takaslık...

2*2 gb 667 Mhz ram
    e4600 işlemci (intel 775 pin)
    ati4850 ekran kartı
    1 dvd rom
    2 hdd
    yi kaldıracak O.C yapabileceğim SIFIR yada İKİNCİ EL TEMİZ, SORUNSUZ,GARANTİLİ YADA GARANTİSİZ, KUTULU YADA KUTUSUZ, ANCAK KUTU İÇERİĞİ TAM OLAN (ARKA METALI KABLOLARI FLN FİLAN) BİR ANAKART İLE TAKASLAMAK İSTİYORUM. TEKLİFLER PM DEN......
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavil -- 20 Kasım 2010; 14:19:06 >

• hocam gigabyte g31 alsan olmazmı kendine sıfır_?
    elindekileri satarsın zamanla nasıl olsa,
    http://www.hiperucuz.com/?urun-detay_8924_GIGABYTE_G31MES2L_G31_DDR2__VGA_GLAN_SATA_16X_S775.html

başka sitelerde daha da ucuzdur belki, o.c. da yaparsın, hepsini de çalıştırır ve en azından sıfır olur?
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rozek

hocam gigabyte g31 alsan olmazmı kendine sıfır_?
    elindekileri satarsın zamanla nasıl olsa,
    http://www.hiperucuz.com/?urun-detay_8924_GIGABYTE_G31MES2L_G31_DDR2__VGA_GLAN_SATA_16X_S775.html

başka sitelerde daha da ucuzdur belki, o.c. da yaparsın, hepsini de çalıştırır ve en azından sıfır olur?
    saygılar

hocam şu anki anakartımdan memnunum aslında ancak bi oc sevdası başladı. hemde şu anki anakartımda micro atx biraz ufak geliyor. ses kartı gpu 2 hdd bağla falan filan derken baya bi karmaşa ve milimetrelik farklar oluyor. biraz daha ferah atx bi anakart düşünüyorum.

• anlıyorum;
    bende de aynı sorun olduğunda gigabyte g31 anakart vardı ve o zamanlar bios güncellemesi olmadığı için o.c. yapamıyordum,
    ama atx anakartlardan sonra yine sıfır bir tane aldım kullanıyorum,
    o.c. konusunda eksiği yoktur ama çok ısınır gerçekten, aslında gigabyte olanlar bence çok ısınıyor
    ama boyutları küçük dediğiniz gibi
    hayırlısı olsun, umarım aradığınız gibi bir kart denk gelir,
    özellikle p35 platinum olursa süper olur
    saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık 7500f ve anakart
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.