İmzamdaki elimde forumdaki mahony99 arkadaşımdan aldığım intel 64 bit sistemden birisi ile güzel bir kamerayı takas etmek istiyorum. Elinizde kamera varsa ve bunlardan birine ihtiyacınız varsa yazarsanız sevinirim. Kısa film çekmeyi düşünüyoruz. Belki çekince yayınlarım burdan :) İsterseniz para ilede satarım. Ama kamera ile takas iyi kamera olursa daha iyi olucak. Çünkü ben iyi kamera siz iyi sistem sahibi olucaksınız.
Kasanın ön kapağı kargoda kırılmış ama CDroma asılı durabiliyor Yapıştırmayı denedim olmadı bi dahada denemeye üşendim valla. çoğu kablosu bile bağlı değil zaten.
bu arada hem kameram hem elektro gitarım var ikisini vereyim kasayı alayım diyen arkadaşların tekliflerine de açığım. Siyah manyetikli gül ağacı klavye elektro istiyorum. tabi fender ibanez falan iyi olur. jackson stil kasayla aynı fiyata denk gelir yoksa bende ondan isterim o zaman kamera alamam. :D
CANON MV 6i MC DİJİTAL VİDEO KAMERA •Lens tipi CCD •Resim formatı JPG •Arabirim USB,AV,S-Video •Batarya Lion NB-2L / BP-2L12 •Video çıkışı PAL or NTSC •CCD çözünürlük 800,000 pixel CCD •Optik zoom oranı 10x •Digital zoom 400x •Dahili flaş Otomatik, Kırmızı göz önleme •Renkli LCD ekran 2.0 •Çekim hızı 1/2,000 sec •Manuel fokus Var •Otomatik Fokus Var •Kendikendine çekim Var •İşletim sistemi Windows 98 (including SE)/ME/2000/XP Mac OS 9.0-9.2, Mac OS X (v10.1/10.2) •Boyutlar 49x106x89 mm •Gece Görüşü , Beyazlık ayarı,Dijital Efektler •DV Messenger ile kamerayı web cam olarak kullanma imkanı ,
Çanta + Yedek Pil + Türkçe Kullanım Kılavuzu + Cd + Bağlantı Kabloları
sony trv66e var, hediye gelmisti, panasonic bir kameram oldugu icin kullanma fırsatım olmadı. denemek icin bir kaset cektim ilgilenirsen pm atarsın nerden oldugunuda belirtirsen iyi olur.
bende de bir an kamera var. jvc grd-200u (us versiyon old. ntsc sistemdir) 1,3 mp minidv bir alet. aşağı yukarı 1 yıllık ama neredeyse hiç kullanılmadı diyebilirim. 2 kaset çekildi sadece o kadar. onun dışında tertemiz ve herbir aksesuarı tamamdır.
jvs 475 2ay önce aldım 1 kaset cektim. sıfırı 1150 ytl lcd ekran. dönebiliyor.
@sasmalco Sony kamera gittigidiyorda 390 YTL. google dan bak. Kesinlikle ondan 4 tane versen belki olabilir.
@bytepire JVC 200 iyi güzelde ikinci elleri benim sattığım sistemin ikinci elleri yanında daha ucuz kalacağı aşikar. Ayrıca NTFS sistemi bize sorun çıkartabilir.
@quala JVS 475 diye bir kamera bulamadım. Nedir özellikleri ? Başa baş olmasada belki anlaşabilir onun için iyi bişeyse.