ii +2 reb roc toto +7 werdim +7 HB ALDIM daha sonra +7 hb werdim wp ve +4reb raptor aldım server manes yorumlar için şimdiden ty
quote:Orjinalden alıntı: ahmetkb ömrünü bu oyunla harçıyan herkes zararda niye burdasın KNİGHT ONLİNE Bölümül
quote:Orjinalden alıntı: ahmetkb ömrünü bu oyunla harçıyan herkes zararda İZMİR'DEMİ OTURUYORSUN? (NERDE ÇIKTI DEMEYİN. İSMİ BİRİNİ ANIMSATTIDA :)
quote:Orjinalden alıntı: BursaLe quote:Orjinalden alıntı: ahmetkb ömrünü bu oyunla harçıyan herkes zararda niye burdasın KNİGHT ONLİNE Bölümül +1 knight bolumu nasihat cekme bolumu deil burda bu oyunu oynayanlar var oynamayan ve oynanmasını istemeynler deil bu oyunun zararlı oldunun herkez fakrında
1- Güzel takas 2- O raptor exp +4 reverse olsaydı güzel olurdu . Ama yinede sen isteyerek yapmışsın takası . Hayırlı olsun . @BursaLe İmzan süper çalabilirmiyim
quote:Orjinalden alıntı: ahmetkb ömrünü bu oyunla harçıyan herkes zararda Konuya son noktayı koydun sağol gerçekten... Ben de KO yu bırakmış biri olarak sonuna kadar arkandayım...
quote:Orjinalden alıntı: DreaM 1- Güzel takas 2- O raptor exp +4 reverse olsaydı güzel olurdu . Ama yinede sen isteyerek yapmışsın takası . Hayırlı olsun . @BursaLe İmzan süper çalabilirmiyim senin olsun imzam can kurban