sıfırı 899 civarı bencede tamron 17/50 cok arastırdım durumu toplasam patlatcam bi tane portre amaclı kullanıcam ben f2,8 hem zoom da var az da olsa tam benlık
Portre olarak 50 mm nin tadını vermez tamron 17-50. Ama tabi ki sizin seçiminiz.
Aslında fiyat/performans olarak harika bir lens 50 mm 1.8
bulunabilinirse 17-50 alınmalı 17-85 de olabilir kötü bir lens değil piyasada hakkını yiyorlar biraz
quote:
Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR
2.El 500'e tamron 17-50 non vc versiyonu bulunabilinir bence.Sıfırı 700 civarı zaten
Hocam diğer modeli ile arasında ki fark nedir belirgin olarak bir ayrım söz konusu olabilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: hakanlevent
o zaman ikinci el 18-135 al 550 600 civarı
Sanırım en mantıklısı 17-50. Biraz daha beklemem gerekecek. Önerdiğiniz lenslerde zoom'u biraz arttırınca dlsr kalitesi sönüyor. ( Bildiğim kadarıyla ) Sanırım da bu seçime ben zorladım fiyat limiti ile :) Fotoğrafçılık neden bu kadar pahalı arkadaş ya bir lens alacağım, belim bükülüyor 2 ay zaten bu öğrencilik başa bela :)
quote:
Orijinalden alıntı: umittsahin
quote:
Orijinalden alıntı: hakanlevent
sıfırı 899 civarı bencede tamron 17/50 cok arastırdım durumu toplasam patlatcam bi tane portre amaclı kullanıcam ben f2,8 hem zoom da var az da olsa tam benlık