Şimdi Ara

TAK ÇALIŞTIR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bu tak çalıştırlar ne ayak yaw 2 tane oyun aldım tak çalıştır 2side çalışmadı bozuk mu satıyolar bunları???

• ewet ya bu tak çalıştır tam olarak nedir?bu cd olmadan oynıyamıyoz mu.dcd yi pc ye kopyalayamıyoz mu.biri detaylarıyla açıklar mı?
  • Ya hikaye onlar geçen aldım iki oyun bir Kabus 22 birde Champion League ikisininde üzerinde tak çalıştır yazıyordu,yükledim dvd takmadan oynadım. Yükle oyna işte tak mak yok yükle oyna.
  • en nefret ettigim şeylerden biri tak çalıştır oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: __MeHMeT__

Ya hikaye onlar geçen aldım iki oyun bir Kabus 22 birde Champion League ikisininde üzerinde tak çalıştır yazıyordu,yükledim dvd takmadan oynadım. Yükle oyna işte tak mak yok yükle oyna.

yok o senin aldığın tak çalıştır değil o zaman.ben cd ciye sordum.bir sürü oyunun üstünde tak çalıştır yazıyodu.dedim hepsimi bunları tak çalıştır.hayır dedi kapları ole sadece dedi.onlar normal yüklemeli.sana öle denk gelmiş.yalnızca carbon oyunu tak çalıştır oluyor ama işte nasıl oluyor.???kullanan biri war mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

Orjinalden alıntı: __MeHMeT__

Ya hikaye onlar geçen aldım iki oyun bir Kabus 22 birde Champion League ikisininde üzerinde tak çalıştır yazıyordu,yükledim dvd takmadan oynadım. Yükle oyna işte tak mak yok yükle oyna.

yok o senin aldığın tak çalıştır değil o zaman.ben cd ciye sordum.bir sürü oyunun üstünde tak çalıştır yazıyodu.dedim hepsimi bunları tak çalıştır.hayır dedi kapları ole sadece dedi.onlar normal yüklemeli.sana öle denk gelmiş.yalnızca carbon oyunu tak çalıştır oluyor ama işte nasıl oluyor.???kullanan biri war mı acaba?

Tak çalıştırın mantığı oyunu önce pcye yükleyip sonra dvd veya cdye yazara yükleme yapmadan oynaktır. Bazı oyunlar böyle çalışmayabilir. Carbon bende 5.30 gb yer kaplıyor, bunu tak çalıştır yapmam için çift katman dvd yazman gerekir buda normal bir dvd oyun fiyatına gelir ve başka bir pcde (oun kurulmadan) çalıştırırsam dll sorunu verir. Buda bu işle uğraşanların işine gelmez zaten çoğunun kaplaması öyle satılsın diye.

• Bu tak çalıstır olayı, çalışan oyunları kuramayan bazı yeteneksiz arkadaşlarımızın, korsan abilerimizin dükkanlarına gidip '' abi bu oyun bozuk,çalıstıramıyoruz'' demelerinden sonra akıl edilmiş son derece gereksiz ve benimde tasvip etmediğim bir korsancılık şekli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 24 Nisan 2007; 1:59:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iğrenç bişey yaa hepsini tak çalıştır yapmışlar nerdeyse ben eski kurulum olanları istiyorum yaaa
  • bakırköyde bır yer var pasaj içnde sorunsuz tavsiye ederim
  • evet ya playstation gibi yüklemeden direk çalışan oyunlar varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.