Şimdi Ara

Taiyo Yuden üretimi DVD medyalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bora arpınar

Teknosa dan bugün aldım oky marka ürteticisi taiyo yuden gözüküyor birde versatile aldım üstünde lg dvd writer resmi çıktı onunda üreticisi sony.

OKY ler yalan oluyo genelde de sendekiler iyi çıkmış gibi yazıcın nedir?
    Bendeki Taiyo Yuden ler Maxell 4X DVD+R 8X te yazılmış olmasına rağmen şu şekilde:
    PI Failure ve diğer ortalamalar dikkat edin
     Taiyo Yuden üretimi DVD medyalar

• iyi kalitelisini alalım da Ankara'da nerde bulacağız bir yer tavsiye edin ordan alalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUE MAnN -- 19 Ekim 2005, 19:57:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tonythetonguc

quote:

Orjinalden alıntı: bora arpınar

Teknosa dan bugün aldım oky marka ürteticisi taiyo yuden gözüküyor birde versatile aldım üstünde lg dvd writer resmi çıktı onunda üreticisi sony.

OKY ler yalan oluyo genelde de sendekiler iyi çıkmış gibi yazıcın nedir?
    Bendeki Taiyo Yuden ler Maxell 4X DVD+R 8X te yazılmış olmasına rağmen şu şekilde:
    PI Failure ve diğer ortalamalar dikkat edin

Benim aldığım değerlerin senin aldıklarının yanında esamesi bile geçmez cidden bu gönderdiğin test sonuçları harika.Benim sonuçlar seninkine göre sahte gibi gözüküyor.Yazıcım nec 3540

• Ewt zaten üretici Kodunada bakarsan farklı gözüküyor. TY görünümlü başka bi halt heralde sendeki OKY ler ama yinede dediğim gibi OKY ye göre iyi sonuç vermiş. zaten OKY ucuz TY kullanamaz kullansa okdr ucuz olamaz. Ha ayrıyeten TY ayrı bi üretim bandından daha düşük kalite ürünler çıkartıyorsa bilemem ama zannetmiyorum çünkü benim bildiğim TY de üretici kodu Yuden olarak gözükür.. cdfreaks forumlarında baya bi takip etmiştim bi ara.
  • Ben hyundai dvd+r 8x kullanıyorum. Üreticisi taiyo yuden. 12x 16x problemsiz görüyor ve yazıyor.Tabi tam olarak 16x mümkün değil.
  • Kaç para nerden alıyorsun? Bi kalite testi ss atabilirmisin buraya?
  • Most of these fake Taiyo Yudens is made by infosmart in Hong Kong.

Fake 8x DVD-R brands:
    Bulkpaq 8x DVD-R
    Budget 8x DVD-R
    Mirror 8x DVD-R
    Fortis 8x DVD-R
    Datawrite RED 8x DVD-R
    Infosmart 8x DVD-R (at least the printable version)
    Hyundai 8x DVD-R
    Matrix 8x DVD-R
    Dupsonic 8x DVD-R
    Laser 8x DVD-R
    Kapi 8x DVD-R

Fake 8x DVD+R brands:
    Hyundai 8x DVD+R
    Mirror 8x DVD+R

Hyundai ler infosmart tarafından üretiliyormuş fakat daha iyi uyumluluk sağladığı için yuden mid kodu ile piyasaya çıkarmışlar. Hyundai'ler de söylenene göre yuden yapımı değil yani. Bu arada Yuden ler sadece Japonya'da üretiliyor diye biliyorum, alırken nerde yapıldığı yazıyor bazen Japonya dışından olanlar Yuden olmuyor pek.
  • Teşekkür ederiz iced güzel bilgi. Bende Hyundai nin dayanımının kötü olduğunu duymuştum birden arkada TY diyince şaşırdım orjinalmi diye.
  • Verdiğin bilgiler için çok sağol tonythetonguc kardeş,
    Anlaşılan MCC ve Taiyo Yuden üretimi
    Verbatim DataLifePlus Advanced DVD'leri
    (internetteki alışveriş sitelerinde) arayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.