**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (154. sayfa)
-
-
uğur bey görselleri ekleyebilme imkanınız var mı ona göre karar vereceğim. şimdiden teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Açıkcası ewde elite plus tucsonda var yeni kasa, sürüş ve ses olarak taigo çok daha sessiz ve rafine.tabii ki özellik olarak çok eksiklikler var üst segment araçlara göre ama beklentinize ve maddi gücünüze bağlı bu durumlar.ben ewden işe işten ewe gitmek gelmek için aldım ve beklentimi fazlasıyla karşılıyor.bu fiyata alınabilecek fiyat performans aracı olduğunu düşünüyorum.polo 1660 tl iken taigo 1710 tl diğer b sınıflarından kalite ve sürüş zevki olarak bence daha iyi.aklımda jazz vardı ama 200 binlik fark fazla geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bugün ben de 2025 life paket satın aldım.
Hayırlı olsun ne kadara aldınız hocam?
_____________________________ -
1690
Bedava almışşın

_____________________________ 2022 VW Taigo Life DSG 1.0
2018 VW Polo Comfortline DSG 1.0
2014 VW Polo Comfortline DSG 1.2
2005 Honda Civic LS (M) 1.6
1994 Toyota Corolla XLİ (M) 1.6 -
Bu fiyatlar şişirme bence. Böyle yazıp sonra daha ucuza satıp indirim yaptık diyorlar diye düşünüyorum. Yoksa bu kadar indirimi akıl almıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 4 Aralık 2025; 22:1:33 >
Kablosuz carplay pek çalışmıyor. Bunun için ne önerirsiniz?
Aparatlar var deniyordu usb gibi.
Bir de hangi kışlık lastiği önerirsiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 6 Aralık 2025; 14:31:5 >
Şükrü DağyoutubeCarPlay Bağlantı Kopma Sorunu Çözümü #taigo #seat #volkswagen #passat #golf #tayron #tiguanhttps://youtube.com/shorts/GyD_cz2OjeQ?si=7gxaYIiwv9F1UIFZ
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
-
-
Teşekkürler İbrahim Bey
Whatsapp grubu mevcut mu?
Bazı zamanlar aracın kapısını açıp bindiğimde ve anahtarı çevirdiğimde 3-4 sn uçak sesi gibi hafif cızırtılı bir ses geliyor, sanki gösterge tarafından geliyor gibi. Acaba normal mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 7 Aralık 2025; 20:57:59 >
Otomatik silecek çalışırken sol taraftan röle sesi geliyor mu?
Valla gelmiyor sanırım hiç dikkat etmedim. Bugün anahtarı sokmadan geldi o ses. Bildiğiniz uçak geçiyor gibi ses. 2 sn sürdü sürmedi. Sonraki çalıştırmalarda olmadı. Zaman zaman oluyor her çalıştırmada yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 8 Aralık 2025; 22:43:24 >
aracınızda yağmurlu hava silecek otomatik konumdayken, müziği kapatıp deneme şansınız olur mu ? silecek her açlıştığında sol taraftan tık tık ses geliyor.
Sorunuzu anlamıyorum, Role sesinden mi rahatsız oluyorsunuz yoksa Role sesini "Arıza" mı sanıyorsunuz?
Diğer yanıt
Marş basmadan yarım kontakta gelen elektriksel ses:
Standart güvenlik donanımları gereğince, araçlarda kontak kapandığında yakıt tankının pompası da valf şeklinde bir süre sonra kapanıyor. Kontağı 1.kademe çevirdiğinizde yakıt pompasının valfi açılıyor ve araç çalışmaya hazır hale geliyor. Duyduğunuz elektriksel ses, genelde sağ arka koltuğun altında bulunan yakıt pompasından gelir ve 2-3 saniye sürer.
Herhangi bir arıza durumu değil.
_____________________________ 2022 VW Taigo Life DSG 1.0
2018 VW Polo Comfortline DSG 1.0
2014 VW Polo Comfortline DSG 1.2
2005 Honda Civic LS (M) 1.6
1994 Toyota Corolla XLİ (M) 1.6 -
o bende de var dandik sigorta kullanımı bence. mesela arka cam rezistans açıldıgında da aynı ses oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
aracı alalı iki ay oldu sanki daha önce bu ses yoktu, röle sesi rahatsız ediyor.
İlk bakım zamanımız geldi yakın zamanda bakım yaptıran varsa kaç paraya mal oldu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt