Şimdi Ara

Taichi panda oynayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bu oyunu başka bir uygulamada çıkan reklam videosundan buldu. Hoşuma gitti indirdim. Normalde bir oyunu öyle aylarca oynamam ama acayip sardı. Başka oynayanlar da varsa bu başlık altından birbirimize yardımcı olalım. Ben sv 32 earth'de oynuyorum şu an 50 level warrior var. Oyun hakkında bilgi almak isteyen olursa yardımcı olurum tecrübeli sayılırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim belt olayı hakkında bilgin var mı

• birde para en iyi nasıl kasarız

• En iyi para kasma yolu diye bir şey yok aslında. Para kasma yollarını bilirsin zaten. Gold instance leri kaçırma. Bir de sana çıkan gereksiz shard ları sat. Parayı da çok gerek olmadıkça harcama. İki gün içinde sen farkına bile varmadan 5 6 m olur.
    Belt olayını ben de çok iyi bilmiyorum. Slotlara belli itemler koyunca ek özellikler veriyo. Oyunda sana turuncu item çıkarsa ilk oraya koy. Sağlığın veya saldırı gücün artarsa orda dursun. Değişen bir şey olmazsa markette bozdur.

• guild olayı biliyormusun bide pvp de enerji az normalde fazla neden

• birde tavsiye edeceğin pet ler nelerdir store den kaçırmamamız gereken şeyler nelerdir

• Enerji dediğin fortitude ve constitution heralde. Constitution daha fazla harcıyor çünkü. Guild de temel olarak diğer mmo rpg oyunlardaki klanlar gibi. Guildin birkaç faydası olur sana mesela kendine ait marketi vardır. Bir de offering sisteminden hediyeler kazanabilirsin. Relic lord da guild olarak kesebildiğiniz bosstur. Çeşitli hediyeler verir. Pet olarak benim takımım boxer, borik, spirit Maiden ve skeleton king. Spirit Maiden ve skeleton kingi öneririm. Skeleton king rakibe çok fazla hasar verir. Spirit maidenin de healing skilli özellikle canın azaldığında çok iş görür. Spirit Maiden sayesinde 50 levelde 60 level adamları kestiğim çok oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevap için tşkler ben healt ı diyorum arenada benim levelim adam 12k ben5k ama genede kesiyorum ne de olsa eski knightci yim :))

• Arkadaslar Rus serverlarinda hesabim var Pvp lig de ilk 8 deyim, yardimci olabilirim sorulariniz olursa.
  • Oyun turkcemi

• ugur_5392 U kullanıcısına yanıt
    değil
  • Vip nerden alınıyor bulamadım

• Hangi karakteri tavsiye edersiniz yoksa farketmez mi?

• 53 seviye büyücü kızdan var bende de. oyun çok zevkli geldi bana da türkçe değil ama çok ağır da bir ingilizce yok.

quote:

Orijinalden alıntı: ChaqaLL

kardeşim belt olayı hakkında bilgin var mı

en çok sorulan belt ile başlayayım. belt size itemleri birlikte kullanarak elde edebileceğiniz bonuslar için ekstra alan sağlıyor. mesela tüm "neptune" itemlerini bir araya getirince örneğin %16 ekstra hp veriyor(belt kısmında aşağıda yazıyor.) ama siz hadesin miğferini veya silahını kullanmak istiyorsunuz çünkü o daha çok vuruyor.işte belt burada devreye giriyor siz kullanmak istemediğiniz ama bonusunu almak istediğiniz eşyaları belt kısmına yerleştirip üstünüzdeymiş gibi bonus alabilirsiniz. (5 neptune 2 hades itemi kullanırken 2 tane neptune itemini belte yerleştirirseniz 7 tane neptune itemi üstünüzdeymiş gibi bonus alırsınız)

quote:

birde para en iyi nasıl kasarız

en iyi para kasma diye bir şey yok ama benim tavsiyem günlük gold instanceleri her gün yap ve bir de yukarda solda çıkan küçük marketten kristalle gold alınıyor çok az kristal verip 500k falan gold alabilirsin aldığına değiyor emin ol.her gün alamıyorsun ama çıktıkça al derim ben.bu şekilde 20 milyon para yaptım çok da fazla kristal harcamadım ordan burdan geliyor zaten.

quote:

birde tavsiye edeceğin pet ler nelerdir store den kaçırmamamız gereken şeyler nelerdir

undead captain çok iyi.skeleton king de güzeldir ama bunlar kolay kolay alınabilen petler değil.
    kolay ulaşılabileceklerden boxer(etrafı susturma özelliği çok işe yarar,kolay gelişir),borik(özel yeteneği ile dönüştüğünde fena vuruyor),nezha(ölünce tekrar doğuyor), ice phoneix (can az ama yüksek hasar)
    tabi awakening ile bu petlere mutlaka can ve kritik vuruş takviyesi yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrasrh -- 29 Aralık 2015; 18:02:54 >

• Sildim valla 11 lvl é kadar dayanabildim.zevk vermedi. Türkçe gelirse bakarız tekrar

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Hangi karakteri tavsiye edersiniz yoksa farketmez mi?

Oyunu yaklaşık 3 aydır oynayamıyorum fakat hatırladığım kadarıyla cevaplayayım. Benim karakterim savaşçı ve yakın dövüşte çok etkili. Gun slinger'di sanırım ondan açarsan hiç damage almadan kaçarak player, npc vs. kesersin. Büyücünün de skilleri güzeldir. Ben savaşçıya alıştığım için onu öneririm yine de
  • -epica- kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle tüm karakterleri deneyeceğim heralde
    Savaşçı şu elinde kılıç olan onu aldım 4 Skillide açtım birinci ve 4. Skilli güzel alan temizliyor 2.ve 3. Skilli pek beğenmedim yakın dövüşe göre ve rakibi denk getirmen lazım yoksa boşa gidiyor.
    İkinci sırada ki karakteri de aldım denedim fox isminde onun Skillleri daha çok alana yönelik ama o da çok zayıf geldi az etki ediyor.

• Belte koyduğumuz eşyanın leveli yüksek olması birşeyi değiştirir mi?

• ben oynuyodum 2 hafta öncesıne kadar ama telefon pert olunca uzak kaldım 35 mı neydı levelım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.