Şimdi Ara

Tahrişsiz Traş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaşım 25. haftada ortalama 2 kere traş olurum.uzun sakal hiç sevmiyorum. daha önceden traş olurken traş esnasında köpük,jel,krem sürüp (daha jiletle kesme aşamasına gelmeden) bir süre sonra cildim çok yanıyordu ve traş olduktan sonra cildim acayip yanıyordu kuruyordu ve geriliyordu.elimle yüzüme dokunamıyordum bile.traş sonrası after-shave krem sürünce daha da fazla yanma ve acıma oluyordu, bu yanma ve acıma çifte katlanıyordu katlanılamıyacak derecede, bu yüzden aftershave kullanamıyordum. daha önceleri normal ve sensitive-hassas köpük çeşitlerini kullanıyordum. extra nemlendiricili traş jeli aldığımda traş esnasında ve sonrasında yanma olayı olmamaya başladı kuruluk ve gerilme çok azaldı neredeyse hiç olmuyor ve artık rahat rahat aftershave kullanabiliyorum. Ancak şimdi traş sonrasında cildim neredeyse gün boyu yorgun stressli ve hafif kuru oluyor hatta sabah traşından sonra o gün sonunda gece yatmadan önce bile tekrar aftershave kremi sürme ihtiyacı hissediyorum. Berberde traş olduğumda ise en ufak hiç bir şikayetim olmuyor.berberde traştan sonra bile aftershave-kolonya felan sürmem gerekmiyor, sanki hiç traş olmamış gibi cildim tahrişsiz ve normal oluyor. Bu yüzden benim traş tekniğimde veya kullandıklarımda bir yanlış var gibime geliyor. kaç bıçaklı jilet kullanmalıyım.tek bıçaklıdan çift bıçaklı, 3bıçaklı mach3 e kadar hepsini denedim; mach3 tahrişi en az olanı ama sakalımı hiç kesmiyor sadece kısaltıyor: yüzümdeki köpüğü alıyor sakallar aynen öyle kalıyor... traş jeli mi köpüğü mü yoksa fırçayla krem veya sabun mu kullanmalıyım ve hangi çeşidinden kullanmalıyım. kısaca berberde olduğum traş gibi rahat ve huzurlu bir traş geçirmek istiyorum...

• Bende 24 yaşındayım. Sakallarım çok sert. Mach3 kullanıyordum. 1 ayda bıçakları köreliyordu Ondan sonra kuzenimin tavsiyesi ile Blue3'e geçtim. Çok daha güzel kestiğine kanaat getirdim. Senin traş bıçağının tıkanmış olması gerekiyor. Yoksa Mach3'te sinek kaydı traş yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

Bende 24 yaşındayım. Sakallarım çok sert. Mach3 kullanıyordum. 1 ayda bıçakları köreliyordu Ondan sonra kuzenimin tavsiyesi ile Blue3'e geçtim. Çok daha güzel kestiğine kanaat getirdim. Senin traş bıçağının tıkanmış olması gerekiyor. Yoksa Mach3'te sinek kaydı traş yapar

blue3 ü kullanmıştım. 1 adedini kaç traş kullanıyorsun? ama hakketen mach3 ü her darbede suya tutup temizlememe rağmen hiç kesmiyor.

• Blue3'ü en az bir ay kadar kullanıyorum.
    Bir de kampanya ile almıştım. O yüzden pek kasmıyorum, uzun süre kullanayım diye. Baktım zorlanıyorum açıyorum yenisini :)
    Blue3'ün bıçak aralıkları daha geniş

18 tane Mach3 + 3 tane 200 ml'lik HeadnShoulder Şampuan 25 TL'ye aldım
  • arkonun nemlendirici traş kremini ve sabununu aldım.iyi bir traş fırçası da aldım ama hiç köpürmedi ya da ben köpürtemedim, traş köpüğü tabakası oluşturamadım ve sabunu da kremi de daha traşa başlamadan yüzümü çok yaktı hiç memnun kalmadım. ben bu fırçalı krem+sabunu kullanamayacakmıyım? traş setini komple çöpe atıcam sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redmannn -- 15 Mayıs 2011; 18:52:08 >
  • banyo sonuna doğru traş ol yüzün daha yumuşakken olmuş olursun
  • traş kremini fırçayla değilde elimle yüzüme sürerek köpürtsem olur mu? fırça kullanmasını sevmiyorum ve fırçayla köpürtemiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Traş Losyonu benzer koku
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.