Şimdi Ara

Tahmin: The Last of Us Part II, 1440p 30 FPS Olacak (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    2020 yılında bu kadar iyi manzaralara sahip bir oyun görmedim.

    <img src="https://cdn1.imggmi.com/uploads/2019/10/2/269d70b45a79054bad316a8825c74ac7-full.jpg[/ image]

    Film gibi
    [simage]https://store.donanimhaber.com/2c/d5/78/2cd578135e04c5377f1bc76ae3e85723.gif" align="middle" border="0" alt="">

    Oyunda farklı hava şartları var, downgrade falan yok. Eski videodaki yağmur havalı gece bölümü oyunda var!

    <img src="http://images.pushsquare.com/622da225693cb/tlou2-4.original.jpg" align="middle" border="0" alt="">


    Taş gibi grafikleri var, Bunlar kör yemin ediyorum, Gitmişler oyun çıkmadan Downgrade diyorlar bide..
  • Her The Last Of Us haberinde olduğu gibi gelmiş yine PS ve ND ve TLOU haterları.. TLOU dan ve Sony'den nefret ediyoruzcular az işinize ara verin yeter artık. Ne derseniz deyin bu oyun GOTY olacak. Güneşi bakçıkla sıvayamazsınız. Grafikler dehşet, oyun gümbür gümbür geliyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu üyeye cevap vermek yerine, rahatsız olduğunuz mesajları lütfen yönetime şikayet edin. Ancak bu şekilde bu şekilde sorun varsa, bir çözüme ulaşılacak. Yönetimin buradaki durumu açık ve net görmesi lazım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    Kimseyi rahatsız etmiyorum düşüncelerimi söylüyorum bana sınırsız ban atamazlar forum kuralları ortada atarlarsa kendileri bilir, fikir özgürlüğünü engellemenin kanunu ortada. Xbox ilk çıktığında ben de herkes gibi eleştirdim Ps övdüm ama günümüzde roller değişti Microsoft iyi işler yaparken Ps tarafında durum ortada.


    Ben onu bunu bilmemde Sony oyun yapıyor...
  • Hacılar şu ss'lerin linkini koyun. Pankart gibi açık açık eklemeyin. Konunun içine ediyorsunuz sayenizde yorum okuyamıyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    E3'de gösterilen grafikleri göremiyorum, ayrıca kusura bakmayın da bu oyunun grafiklerinden daha iyi olan bir sürü oyun var üstelik açık dünya. Ac, Far Cry, Witcher, Dying Light, Forza, Rdr 2 ilk anda aklıma gelenler bu oyundan daha iyi gözüküyorlar üstelik bu oyun koridor tarzı. Bu oyun dramıyla ön plana çıkıyor bence ona yoğunlaşmak gerekiyor.


    Bu kadar kör olamazsın yaaa, Ne AC'si ne Far cry'ı, Yok daha neler,Pastel boyalarla yapılmış gibi gözüken Witcher'mı peh...Bu oyun gerçeklik sınırlarımı zorlarken pastel boya oyunlarlamı kıyas yapıyorsun..Tam bir körsün..Hadi Forza RDR2 neysede yuh yanii...Ki RDR 2 karlı mekanlar dışında abartılacak bir görselliğe sahip değil..Gitsin ilk önce Uncharted 4'ü geçsin..




  • Grafiklerine lafım asla olmaz ama ilk yayınlanan videodaki oynanış biraz script gibi geliyor animasyonlar itibari ile.
    https://www.youtube.com/watch?v=btmN-bWwv0A&feature=youtu.be 09:46'ya bakarsanız geri tuşuna basmış gibi değil de karakter düşmanı görür görmez geriye atıyor kendini sanki. Bu olmasa bile videodaki diğer animasyonlar tamamen bu videoya özelmiş gibi. Diğer videoları izlemedim tat kaçmasın diye. Eğer oyun böyle animasyonlara gerçekten sahipse diyecek hiçbir laf kalmamıştır zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

    Grafiklerine lafım asla olmaz ama ilk yayınlanan videodaki oynanış biraz script gibi geliyor animasyonlar itibari ile.
    https://www.youtube.com/watch?v=btmN-bWwv0A&feature=youtu.be 09:46'ya bakarsanız geri tuşuna basmış gibi değil de karakter düşmanı görür görmez geriye atıyor kendini sanki. Bu olmasa bile videodaki diğer animasyonlar tamamen bu videoya özelmiş gibi. Diğer videoları izlemedim tat kaçmasın diye. Eğer oyun böyle animasyonlara gerçekten sahipse diyecek hiçbir laf kalmamıştır zaten.
    Evet animasyonların akıcılığı ilk videodaki ile aynı, ancak hareketlerin zamanlaması ilk videodaki gibi muazzam değil. İlkindeki script olmasa bile oynayan kişi nerelerde kimin saldıracağını ve nasıl tepki vermesi gerektiğini çok iyi bilerek oynamış, o yüzden her tepki yerinde ve güzel gözüküyor ilk videoda.

    Yani normalde oyunu oynarken oradaki gibi olmaz hiçbir şey, aksine her şey rastgele olacak her oyunda olduğu gibi. Yeri gelecek arkanızdan düşman saldıracak, yeri gelecek tepki veremeyeceksiniz vs. Oyunda köpeklerde var zaten, bazı yerlerde taktiksel veya sessiz oynamak gerekecek bu oyunu. Ek olarak şunu belirteyim, Ellie gerçekten çok atik ve hızlı.

    Lara Croft gibi atlayıp zıplamıyor ama örneğin yüksek bir yerden otlara atladığında direkman yere yatıp hız kesmeden sürünmeye devam ediyor, objeleri düşmana fırlattıktan sonra çok hızlı silah çekiyor, ya da yakın saldırılarda güzel manevralar yapıyor. Bunların hepsi son videolarda mevcut yani, kontrol etmesi çok zevkli bir karakter tasarlamışlar her halinden belli. Eğitimli bir kadın asker gibi davranıyor yani.






  • Programın içinde TLoU 2 hakkında güzel açıklamalar var, sadece o kısmı izlemek isterseniz 13:00 dan itibaren bakabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 3 Ekim 2019; 7:45:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi bilgi açıklandı mı?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.