Şimdi Ara

Tahmin sitesi üyeliği için ortaklar aranıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JonathanL.

quote:

Orijinalden alıntı: OnlyLove

Fasa fiso

+1.

Bu tur bir suru blog biliyorum ama gercekten o maclari biliyorlar mi tartisilir.

44 ülkeden mesaj yoluyla tahminleri ücret karşılığında alınabiliyor mesajla gönderdikleri macları da yayınlamışlar orda da %95 tutturmuşlar onun da yanlış olduğunu sanmam burdan çıkardığım sonuçla doğru olduğunu düşünüyorum ama kesin diyemem dediğiniz gibi değiştirmiş olma ihtimalleri bana göre zayıf olsa da var yarın da takip edip analiz edecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bugün 1 sayıyla 400 liramı yedi nba, bu siteye verirdik bari parayı :D

ben de pm alayım
  • sitenin uzantısı bloger.index.hr mi ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerilas

bi site buldum bir aylık üyeliği 300 euro çok güzel tahminler var günde ortalama 2 maç veriyorlar bu ay 44-45 maçta sadece 4 tane mac tutmamış tek maçın en düşük oranı 2 (yurtdışı oranlara göre) Ayrıca ücretsiz tahminleri de var
    ilgilenen olursa yarın akşam pmden siteyi incelemesi için yollayacam
    Fikrim şudur kapalı bir facebook grubu kurup ortak olanlarla hergün sabah macı paylaşıp hepberaber kazanç sağlamak

masrafı hesaplarsak. 300 * 2.37 =711 + 19= 730 lira
    19 tl (tahmini bir tutardır)para yollamak için aracı kullanılacak Moneybookers western union veya moneygram ile ödeme yapılıyor
    (site yurt dışı kaynaklı)

pm alayım...
    pm alanlardan biri atabilirse sevinirim...
  • PM gönder kardeş
  • pm alanlardan biri PM atsın .... illa konuyu açandan beklemeyin, yardımcı oluverin yaa...
  • site ilk mesaja eklendi

• bugünkü free tahminlerini yayımladılar arkadaşlar oynamadım takip için bekliyorum.

ticket ve double hepsini yazdım kaydettim buradan takip edebilirsiniz

https://www.nesine.com/forms/iddaa/ViewCoupon.aspx?t=rzkCaSdxMPA_eql_&c=gHUzvaeT0as_eql_&m=g1TXPJpXppY21_sla__sla_DjrCEtA_eql__eql_

plezen ile steuayı double olarak verdi geriye kalan 3 maçıda kupon olarak verdiler
  • :) buna benzer 100 site dökerim önünüze...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

bugünkü free tahminlerini yayımladılar arkadaşlar oynamadım takip için bekliyorum.

https://www.nesine.com/forms/iddaa/ViewCoupon.aspx?t=rzkCaSdxMPA_eql_&c=gHUzvaeT0as_eql_&m=g1TXPJpXppY21_sla__sla_DjrCEtA_eql__eql_

plezen ile steuayı double olarak verdi geriye kalan 3 maçıda kupon olarak verdiler

bu arada bugün verdikleri maçlar iyi gidiyor linke tıklarsanız görebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

bugünkü free tahminlerini yayımladılar arkadaşlar oynamadım takip için bekliyorum.

Bu tür yabancı bloglar Türkiye Liglerine gelince sı*ıp sıvazlıyorlar. bkz: gs-ordu :)

Benim verdiğim yunanlı iyiydi o konuda

• quote:

quote:

quote:

Bu tür yabancı bloglar Türkiye Liglerine gelince sı*ıp sıvazlıyorlar. bkz: gs-ordu :)

bugün free olarak verdikleri her maç geldi gs-ordu da dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbiskuha -- 25 Şubat 2013; 21:45:42 >

• quote:

Son mesajimi da yedirdiler bana. :D Siteyi takibe aldim bakalim. İstikrarlilar mi?

bilmiyorum ki dün verdi arkadaş işte bende bugün denedim free verdikleri tuttu 2 tane maçada x/1 dedi bugün

Hertha - Kaiserslautern x/1 dedi ilk yarısı 0-0 bitti
    Lazio - Pescara x/1 dedi yeni başladı o maç

ama x/1 ler tutmaya bilir zaten süpriz olarak geçiyor double ve ticket ı tutturdu bugün ilerleyen günlerde görcez tahminlerini şimdilik iyi
  • sitenin ismi neymiş...bılen bır arkadaş bızede soylese..
  • quote:

Orijinalden alıntı: laswegas

sitenin ismi neymiş...bılen bır arkadaş bızede soylese..

attım pm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: laswegas

sitenin ismi neymiş...bılen bır arkadaş bızede soylese..

attım pm

ok.tşk
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.