Bildirim
tahatütüm bitiyor fiyat artarmı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hocam artış veya aynı kalmıyacak indirim yapacaklar bizde kalın 12 ay 74 tl ise 59 tl ödeyin falan gibi akk varsa 50 den 200 e çıkartacaklar veya akk yi kaldıracaklar sırf onlarda kal diye bana yaptılar fiber döşeyin 5 yıl taahüt veririm dedim döşemediler çıktım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tevez51 -- 10 Aralık 2013; 15:31:42 > -
Konuşmak gerekiyormuş benim tahüt de bitiyor umarım uygun bişe yaparlar. -
Sanmıyorum. Sadece ttnet için sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: adanasporlu
2 yıllık tahatüt bitiyor bu ay kullandığım tarifede fiyat artışı olurmu aynımı kalır
Taahhütünüzün bitiminden 1 yada 2 gün sonra bağlı olduğunuz telekom müdürlüğündeki ttnet bürosuna gidin. İptal bölümü için numara alın.
X gün önce taahhütüm bitti tavsiye edeceğiniz yeni bir kampanya yoksa iptal ettirmek istiyorum deyin size tavsiyede bulunacaklar. Aklınıza yatıyorsa alırsınız. -
tablet kampanyasına geçmeyi düşünüyorum sizce nasıl
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X