Şimdi Ara

tahahütsüz limitsiz internet.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tahahütsüz limitsiz bir internet paketi arıyorum ancak ttnetin sitede bulamadım bilgisi olan var mı en ucuz tahahütsüz limitsiz internt paketi hangisi ?
    doping de var o da 10 lira yalın ücret isitiyor 65 civarı bir rakama geliyor

• TTNET'in sitesinde paketlerde bir kampanyalı fiyat yazıyor bir de liste fiyatı. İşte o liste fiyatı taahhütsüz olan fiyat oluyor. Yani her firmada taahhütsüz internet var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techturch

TTNET'in sitesinde paketlerde bir kampanyalı fiyat yazıyor bir de liste fiyatı. İşte o liste fiyatı taahhütsüz olan fiyat oluyor. Yani her firmada taahhütsüz internet var.

http://www3.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Universiteli-Kampanyasi.aspx

69 tl gözüküyor ekstra hiçbir ücret eklenmiyor değil mi?
  • Cepten baktığım için TTNET sayfasını açamıyorum. Detayları okusanız her şey açık açık yazıyordur. Ya da müşteri hizmetlerini arayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: techturch

Cepten baktığım için TTNET sayfasını açamıyorum. Detayları okusanız her şey açık açık yazıyordur. Ya da müşteri hizmetlerini arayın.

koşullarda tahhahütlülerle alakalı maddeler var tahahaütsüzle alakalı 1 cümle bile yok, ekstra kampanya vs oluyor bir arkadaş 48 tlye yalın + sınırsız + tahahütsüz kullanıyor acaba aynı kampanya devam ediyor mu merak ettim.
    yarın bayiden soracağım birde evde hiç bir yerde telefon kablosu yok tesissat parasını ttnet mi veriyor bilginiz var mı?
  • megapas kullanıcısına yanıt
    Bina içi tesisat masrafları size ait.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNet Hipernet 20Mbps
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.