Bildirim
tahahütsüz limitsiz internet.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
TTNET'in sitesinde paketlerde bir kampanyalı fiyat yazıyor bir de liste fiyatı. İşte o liste fiyatı taahhütsüz olan fiyat oluyor. Yani her firmada taahhütsüz internet var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: techturch
TTNET'in sitesinde paketlerde bir kampanyalı fiyat yazıyor bir de liste fiyatı. İşte o liste fiyatı taahhütsüz olan fiyat oluyor. Yani her firmada taahhütsüz internet var.
http://www3.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Universiteli-Kampanyasi.aspx
69 tl gözüküyor ekstra hiçbir ücret eklenmiyor değil mi? -
Cepten baktığım için TTNET sayfasını açamıyorum. Detayları okusanız her şey açık açık yazıyordur. Ya da müşteri hizmetlerini arayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: techturch
Cepten baktığım için TTNET sayfasını açamıyorum. Detayları okusanız her şey açık açık yazıyordur. Ya da müşteri hizmetlerini arayın.
koşullarda tahhahütlülerle alakalı maddeler var tahahaütsüzle alakalı 1 cümle bile yok, ekstra kampanya vs oluyor bir arkadaş 48 tlye yalın + sınırsız + tahahütsüz kullanıyor acaba aynı kampanya devam ediyor mu merak ettim.
yarın bayiden soracağım birde evde hiç bir yerde telefon kablosu yok tesissat parasını ttnet mi veriyor bilginiz var mı? -
Bina içi tesisat masrafları size ait.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X