Şimdi Ara

Taekwondoyu bırakmak istiyorum içeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık çok sıkıldım 3 seneden beri taekwondo yapıyorum ve aynı zamanda derslerimi de iyi tutmaya çalışıyorum disiplinliyimdir ama artık sıkılıyorum bırakmak istiyorum neden diye sorarsanız yaşıtlarıma göre boyum çok uzun,başka spor dallarına yönelmek istiyorum,derslerime daha çok çalışmalıyım, daha önce 1 sene basketbol yaptım ve çok seviyordum ama sonra bıraktım taekwondo ya aslında kendi isteğimle başlamadım nasıl başladığımı anlatıyım ilk , bir gün evde bilgisayarın başında 8 saatten beri Multi Theft Auto oynuyordum babam kapat artık kapat şunu dedi tamam ya bir dk dememe izin vermeden hızlıca odaya geldi wifiyi çıkardı fişi söktü ve bana baktı kolumdan sürükleyerek ve ben ağlayarak da olsam spor salonuna yazdırdı asosyalin tekiydim ve o günden sonra 3 sene geçti hala asosyalim ama olsun ben asosyalliği seviyorum ve başka sporlara yönelmek istiyorum liseye geçeceğimi söylüyorum babama basketbola yazdırmasını söylüyorum söz vermişti salon siyahı olunca istediğim kursa yazılacağımı ama sözünde durmadı ve bana sana o kadar emek vermedik mi, masraf yapmadık mı, verdiğimiz paralar kolay mı kazanıldığını zannediyosun vs vs benzeri laflar söyleyip durdu ve ben kapıyı çarpıp forumu açtım siz büyüklerimden yardım bekliyorum ilerde ne yapacağım konusunda

• Bırakma la. Hayatının hatasını yaparsın. Ben devam edecektim şimdi okulda popi olmuştum. Hem boyun uzun hem bacağı +70 derece açabilirken bırakman çok kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babana 720 kick vur, kendine gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taekwondo ne la, BJJ yap, Kick Box yap. Taekwondo, Judo, Kung fu vs çok kadınsı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    okulu bırakmak istiyorum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.